2009 11 30

Hej på er !

Det är en grå och mulen dag även idag. Tur att man mår bra och är på gott humör. Jag ska snart iväg och jobba.

Jag har städat och vikt ihop min tvätt så nu har jag alla kläder iordning och rent är de också här hemma. Jag ska någon dag försöka få upp lite mer julsaker. Ni vet levande ljus, gardiner och tomtar så får kommer jag säkertatt få de riktigt mysigt här hemma nu när dagarna bara är grå, mörka och kalla...

Hoppas ni får en bra dag ...

KRAM !



Lunch



Pannbiff..


Det är bara en flaska vatten

Svar på frågan om min äkta citron flaska.




Chrille frågar: Du har en flaska med alkohol bakom dig på en av bilderna, avstår du inte från sånt?



Danne- Jag har den flaskan bara som prydnad i fönstret. Det är en äkta citron flaska full med vatten.


Time to sleep

Dagens samanfattning : Alla är olika, de är bra att låta tvätten torka innan man viker ihop den, en film kan vara otäck att se, man ska vara tacksam för de man har fast de kan göra ont när man inte får de man inte har, en del saker pratar man inte om, en fotbollsplan kan stå öde. 

Nu ska jag sova, godnatt !



Vill bara må bra

Jag känner att jag inget kan säga, men jag tänker mycket. Det är så nära, men ändå långt kvar. Känner mig ledsen fast ändå är jag glad. Jag står upp, men faller i alla fall. Jag vill ingenting , vill bara må bra. Jag är glad att jag gör de.




Funderingar

De är mörkt, de är kallt och de regnar. Man ska vara tacksam för de man har här i livet. Just nu är jag glad för att jag har tak över huvudet.



I've been waiting on you for a long time



Kvällspromenaden

Jag var ju ute på en liten kvällsromenad förut. Mest för att få lite luft. Självklart hade jag kameran med mig.





Nöjd med denna söndag

De har varit en bra Söndag för min del. Man börjar dagen med att sova ut ordentligt. Jag fortsätter med att äta gott och sen slappa lite. Jag har såklart varit och handlat lite igen för jag får aldrig med mig allt som jag behöver med en gång. Även om jag skulle skriva upp vad de är jag ska handla så tror jag faktiskt att jag kan glömma köpa de i alla fall. De har även blivit en kvällspromenad idag. I går var de promenad på morgonen och nu blev de kvällen. Dom flesta har ju fått upp sina julsaker i sina fönster och jag är nog sån att jag inte kan låta bli att kika in över allt och se hur andra pyntar. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra här hemma vad de gäller de, men de blir ju en ganska tråkig Decembermånad om jag inte har lite fint med sjärnor, ljus, tomtar och julgardiner.

Kram ! 



Hoppas ni får en ...

Hoppas ni får en mysig första advent !!!!!


Krans Söndag



Jag tog bara en liten bit av denna stora krans.


Jag får inte ihop de riktigt

Jag fattar inte detta med posten. Skicka julkort . Få många vänner.

Dom man skickar till är man väl redan vän med. Menar dom att man ska skicka till alla som man vill bli vän med eller ska man skicka till dom man inte vill vara ovän med. Jag får inte ihop detta riktigt.



Jag längtar till 2009 12 02

Jag längtar till datumet  "12 02"  för då släpps filmen "FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN" ut på DVD. Alla som jag har pratat med som har sett filmen säger att den är bra. Enligt trailern verkar den ju vara de....




Fantastisk uppfinning



Jag är glad för att de finns något som heter tvättmaskin. Fy fan vad jobbigt de hade varit att få rena kläder annars. Tänk förr när man tvätta och slet för hand med sin tvätt. Usch vad jobbigt. Jag blir trött bara jag tänker på de. Tvättmaskin ! Finns ingen bättre grej liksom. Ändå finns de folk som klagar över att de är jobbigt att tvätta. De är de inte alls för maskinen gör de ju åt dig..


Har fått i mig lite mat

Jag har varit och käkat lite. Idag blev de fläskfile med pommes...



Media kan göra stora rubriker av vad som helst

För några dagarsen var de  stora rubriker i tidningen kring fotbollsproffset och supersjärnan David Beckhem. Media är så välorganiserade när något stort händer och de kan väl vara bra i sina sammanhang. David Beckhem sitter på en presskonferans och ska avslöja vad han har för sjukdom.




Jag tror säkert att astma är jobbigt att ha, men är de något att ta upp på en presskonferans.


Här har jag aldrig sett någon



Den här fotbollsplanen har jag säkert passerat en miljon gånger. De är en bra gräsplätt som man skulle kunna använda till mycket. Man kan tex spela fotboll där, friskis och svettis skulle kunna ha sina aktiviteter där. Idrottsklubbar kan ha sin fysiska verksamhet där eller så skulle man kunna använda de som rastplats för hundar.



Nu är de så att denna skylten finns där. Jag förmodar att de finns någon som äger detta, men dom använder den dåligt. På dessa en miljon gånger som jag har passerat där så har jag inte sett någon använda denna stora gräsmatta. Kanske är de så att den används , men jag har då aldrig sett en enda där. OBEHÖRGA ÄGA EJ TILLTRÄDE står de. Men vem har behörighet för att vara där då ??????







Dagens Lunch

Då har jag ätit lite och idag blev de PANERAD SCHNITZEL...






De blev en morgonpromenad

Tjena !

Jag har precis kommit hem från en lite morgonpromenad. Skönt att göra de ibland ! Bara gå och inte bry sig om nånting utan bara låta tankar snurra fritt i huvudet...
















Fear of the dark





Min lunch



Idag blev de ytterfile...


Katrin Zytomierska i The Voice från idag DEL 1,2 och 3



Gym gym

Har kommit hem från ett pass på gymmet. Just nu känns de ganska bra, men de gör de nästan alltid efter man har tränat. Nu får de bli lte massagestol.

Kram !



2009 11 26

Godmorgon på er !

Jobb i dag fram till 14:00 sen ska jag ta och klippa av mig håret. Efter de så blir de gymmet så de inte finns någon risk för att jag får en massa extra kg helt i onödan.

Hoppas ni alla får en bra dag

Kram



Hamburgare hos två vänner

Hej !

Då var jag hemma igen. Jag har jobbat idag och sen bar de av till två vänner där jag blev bjuden på hemmalagade hamburgare. De blev även lite glass efteråt. Nu känns de som magen min mage ska spricka snart.

Nu har jag unnat mig god fet mat och en massa efterrätt i två dagar så jag ska väl försöka tagga ner lite. Fast blir jag bjuden så tror jag inte att jag klarar av de.


Videoblogg

* Har du inte tagit sprutan, men får ta den. TA DEN ! Det enda som förmodligen händer när du har tagit den är att du får lite ont i armen.

* Jag svarar inte när telefonförsäljare ringer.

* Jag kommer inte att kunna uppdatera tidigt i morgon för blogg.se ska in och förbättra systemet mellan kl 24:00 och 06:00.







Undra vad som händer nu ?

Läste detta ..... Och nyheten går varm i TV-rutan. Jag undrar hur de blir nu och vad som händer med SAAB i Trollhättan. De vore tråkigt om de läggs ner. Dom flesta häromkring känner väl någon som jobbar där. Jag hoppas att de kommer att gå bra och att SAAB får vara kvar.









Nu börjar jag räkna ner






Idag börjar jag räkna ner på riktigt. Det är ju bara en månad kvar till jul. jag har faktiskt funderat på om jag inte ska julpynta och se till att få lite julstämning här hemma i min lilla lägenhet. Får väl försöka få upp någon fin julgardin, sätta lite fina tomtar och få upp någon liten julsjärna i fönstret. Jag tycker de är ganska tråkigt att plocka upp mina julsaker och de är ännu tråkigare att plocka ner de när julen är förbi. Men det är mysigt när man har fått upp alla julsaker, när de är på plats och lyser och glittrar. Jag har även börjat att äta lite julskinka. Julmust började jag ju dricka för några veckorsen. Nu börjar jag att räkna ner... Snart är de JUL !










Läckan

Då har jag sett den senaste Wallanderfilmen. Det var en av dom bättre Wallanderfilmerna. Jag tycker polisfilmer ska innehålla mycket action babbel och prat. I denna filmen händer de lite mest hela tiden. De börjar med att en fullblodspsykopat som skjuter med höghatighetsvapen  och så fortsätter de med ett värdetransportrån, biljakt mm ... Helt okej film att titta på.





Ska se den nya Wallanderfilmen

Jag ska ta och sätta mig i massagestolen och plöja ytterliggare en Wallanderfilm "Läckan".
Hur den är kan jag skriva om sen ....





Ha en trevlig kväll ...

KRAM !



Blev lite shopping


 



Nu är jag hemma igen jag har varit i Trollhättan. Jag hälsade på en kompis och sen innan jag åkte hem så gick jag runt lite i affärer. Ett tag kändes de som jag shoppa upp hela stan. Inte riktigt kanske, De blev lite inköp till min fågel en parfym som lukta jättegott och massa andra bra att ha grejer.







När jag kom tillbaka till Vänersborg Så avlutade jag min slösa pengar dag med en Tisdags middag och dessert.



2009 11 24

Tjena !

Idag är de den 24 novemeber och bara en månad kvar till jul. Oj vad fort de går. Ingen snö har de kommit än och ska jag vara helt ärlig så är jag glad för de. Det blir ju bara jobbigt att ta sig fram och man får snö i skorna mm.... Nej de får gärna vara som det är nu. Inte för mycket regn bara för de är tråkigt.

Idag har jag städat lite här hemma. Jag har lite i badrummmet kvar och de ska jag ta när jag kommer hem för nu har jag tänkt att tagga iväg lite till Trollhättan, men vi hörs när jag kommer hem.

Ha de bra  !

KRAM..


Gym

Jag körde på ganska bra på gymmet tidigare idag även om jag känner att jag kan bättre. Skönt ändå att jag gick dit ...



Nu blir de gym

Ska ta och dra bort till gymmet då. Nu ska de bli skönt att träna lite.



Videoblogg

Vad de pepparsås eller brunsås ?



Dagens Lunch

Har ätit lite efter arbetsdagen. Idag blev det pannbiff med pepparsås.





2009 11 23



Hej ! Då var man vaken igen .. Jag ska snart i väg och jobba och de kommer säkert att gå bra. Jag har sovit gott i natt och jag hoppas att ni har gjort de också. Jag känner mig pigg och glad trots att de är så sjukt tidigt på morgonen. Jobb snart alltså. Sen hoppas jag att jag tar mig till gymmet idag också.

Hoppas ni allla får en bra dag ! Fy vad de regnar jämt.......

Kram...



God natt

Jobb har de varit mycket denna veckan och de fortsätter i morgon.

God natt och sovgott

KRAM



Äntligen är de lite fart på mig.

Jag har jobbat hela dagen och när jag kommer hem så kör jag på med alla vardagliga saker. Känns skönt att de har blivit lite fart på mig igen. Jag har varit slö ett tag.





Dålig på att blogga

Jag har den senaste tiden varit ganska dålig på att blogga. Jag har liksom tappat den där lilla gnistan som man lite måste ha för att skriva. Jag tänker varje dag att nu ska jag skriva många inlägg och sitta länge och blogga, men de händer liksom inte. Jag vet inte vad som har hänt. Känns inte bra. Jag tycker innerst inne att de är ganska kul att skriva. Det är väldigt roligt och givande. Jag har träffat några nya människor,  både läsare och andra bloggare som jag inte tror att jag hade träffat om inte min blogg fanns. Jag tror också att jag tack vare bloggen har blivit bättre på att skriva. De går i alla fall snabbare än tidigare.

De finns många skäl till att de kan vara roligt att blogga. När man skriver om något man är intresserad av tycker jag att man lär sig mer om de bara för att man sitter här och skriver om de. Pengar har jag också tjänat på de. Inte är det mycket så det är inget att skryta om, men räknar jag på intäkter och utgifter så går jag plus.
Kommentarer från er läsare har jag fått och jag kan säga detta tusen och åter tusen gånger: Jag har blivit jätteglad för varenda snäll kommentar som jag har fått !

MEN !

Nu har jag lite "säckatihop" här på bloggen. Jag uppdaterar dåligt och skriver jag något så är de bara nu ska jag jobba och nu har jag ätit. Jag kommer liksom inte vidare med den. Visst har jag massor med åsikter, men de finns ju dels saker som man inte skriver om för att de finns gränser, och sen är de ju också så att jag är lite av den åsikten att: SAKER MAN INTE VET NÅGOT OM SKA MAN LÅTA VARA !
Jag skulle självklart ljuga för er om jag säger att jag alltid följer dom orden, men jag har just dom orden alltid med mig någostans i bakhuvudet.

 Kanske borde jag ta lite semester från bloggen. Jag är ju bra på att ta semester från allt annat som jag gör. Ibland drar jag ner på min träning och jag ska ta semester sex veckor nästa år och dra till Thailand.  Jag kan ta semester från mycket, men bloggen som jag uppdaterar lite varje dag fast jag borde ta semester från den där kör jag på. Jag bloggar och de spelar ingen roll om  jag har bra eller dåliga perioder. Det är privatliv blandat med jobblivet som bussförare, åsikter och svar på frågar och jag ger ett och annat måbra tips. De bloggas morron, middag, kväll och ibland mitt i natten.

Kanske behöver jag semester från detta ett tag ? De är  bara de att jag faktiskt har så svårt att koppla bort detta för om jag vilar så föds de bara nya inlägg i mitt huvud. Jag lägger upp en av dom vackraste låtar jag vet och så funderar jag lite till. Vad som händer få vi se, men jag vill vara bättre på att blogga än vad jag är just nu. 

Kram på er alla snälla ! Ni är underbara !




Jobb hela dagen

Godmorgon ! Det är lördag

Jag ska snart i väg och jobba. Detta gör jag hela helgen. Så jag vet vad jag ska göra och behöver inte planera in något annat direkt. Jag har lite ont i halsen och är lite förkyld, men det är ingen fara. Jobba hela helgen de är vad jag ska göra. Skönt att de är på dagtid så man har kvällen ledigt. Ha en bra Lördag ...

KRAM


Dags att sova

Nu ska jag snart sova. De är jobb hela helgen så de blir bara sova och jobba för min del. Träningen har gått trögt denna veckan. Jag har väl kört ett bra pass och resten har bara varit dåliga och jobbiga. Får försöka ta nya tag nästa vecka. Nu ska jag lägga mig och sova. I morgon är de jobb och mera sova efter de. Jag hinner väl att blogga lite också.

Godnatt !



Undra vem ?




Dags att jobba igen



Kram !


Svar på två frågor !

Hej Danne .. Jag undrar om du villl svara på en fråga? Hur hanterar du elaka kommentarer som du får på din blogg ? Vad tycker du om dessa människor som skriver elaka kommentarer till dig. Skulle vara roligt om du ville svara. Tack för ett jättebra blogg ! Jag läser varje dag !!!!!! Kram





Lite konstigt slut på detta videoklipp. Men man kan sammanfatta de med att säga att de kommer alltid att finnas människor som skriver elaka kommentarer till mig så länge jag bloggar och de är bara för mig att klicka på TA BORT knappen.


Fisk

Har lite lunchrast hemma.



Morgon igen

Godmorgon allihopa ! Jag ska snart iväg och jobba. Lite konstig vecka detta man jobbar tre dagar. Man kan ha en lång sovmorgon sen är man ledig en och sen måste man gå upp ganska tidigt för att hinna tagga till jobbet igen. Nu gör inte detta något för vem kan sova när bilar kör som tusan utanför mitt fönster redan klockan 06:30 på morgonen. Samtitigt är de någon i huset som verkar höra dåligt för annars hade dom väl inte skruvat upp volumen så högt klockan 07:00 på morgonen. Så upp på morgonen kommer man alltid, de är inga problem.
Ha en bra dag alla fina därute ! Kram...


Sovgott alla snälla

Hej !

Jag har haft en ganska lugn kväll. Jag har mest suttit i massagestolen och tittat på TV eller pratat i telefon. Jag har även betalat lite räkningar redan nu. Känns skönt att inte behöva tänka på de längre.  Jag sitter här framför datorn. Jag har pratat av mig med några av mina goa vänner och nu känner jag att de är dags att gå och lägga sig. Jag har pratat mycket med mina vänner idag. Så jag har en del att sova på nu. Jag har så mycket olika tankar inom mig. Ibland är jag rädd, glad, orolig, taggad och mycket mer ... De som känns bra att jag har kontroll på de mesta. De är mycket tankar och de känns fel att tänka såhär mycket, men jag gör de ändå. Någonstans innerst inne vet jag att de ordnar sig så egentligen är de bara att slappna av.
Jag tror att de kan vara bra att jag stannar upp lite och tänker efter. Inte bara rusa iväg utan faktiskt stanna upp lite och så att man kan få in lite ny energi i kroppen.

Nu ska jag sova .

Sovgott alla snälla ...

Kram ...



Katrin Zytomierska i The Voice från idag

Äntligen är Katrin tillbaka i Sverige.

DEL 1




Del 2






Svininfluensa






http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6147767.ab


Jag läste i aftonbladet att en till har avlidit och förmodligen beror de på svinifluensa. Får man ta sprutan så tycker jag att man ska ta den. De är bara fånigt att inte skydda sig mot detta om de finns ett vaccin som hjälper. Finns de inga medecinska hinder så finns de inga bra argument för att inte ta den. Biverkningar kan man få av detta vaccin eller av själva sprutan, men de är nog inget av alla biverkningar som värre än denna nya influensa. Själv har jag fått ont i armen  Men jag har hellre lite ont i armen ett tag än att jag får svininfluensa med risk för dödlig utgång.





Torsdag Torsdag..

Jag sitter nytränad hemma hos L. Jag har varit på gymmet och tränat lite. Jag har haft en bra ledig dag och jag har verkligen varit ledig idag. Skönt att de känns så för jag jobbar ju alla andra dar denna veckan.
Jag har fått en jättefin present av L. Ett presentkort på kläder. Så snällt ! Jag blev jätteglad ! Jag körde ett bra pass på gymmet idag. Jag träffade L där så jag blev kvar lite längre än vad jag hade tänkt. Jag körde både på löpbandet och lite styrke. Löpbandet för att svetta av mig lite och styrke för att få mindre ont i kroppen. Nu sitter jag här och tittar på film och pratar lite med L. Trots att de regnar har jag haft en bra ledig dag. Vi hörs lite senare ! KRAM ...


Pytt á la Bellman

Eller pytt i panna.



Dagens Lunch


De bara regnar .... Synd att man inte kan göra något åt de

Sitter här och tittar ut genom fönstret. De bara regnar och regnar. Jag vill ha sol och sommar året om . Synd att de inte går att typ knäppa med fingrarna eller vifta med ett trollspö för att få fram solen. Jag har i alla fall sovit gott i natt. De var riktigt skönt att krypa ner under täcket igår kväll  och de bästa var att jag somnade direkt.

Jag har suttit uppe i ca en timme nu. Jag tittar runt lite på andra bloggar. Jag har ju några "favvobloggar" som jag följer varje dag. Jag har även kollat mailen, svarat på mail och tittat en snabbis på Facebook. Shit va de är lätt att bara bli sittande här framför datorn och glo !

Snart ska jag dra ut och hämta lite mat på "favvoresturangen". Får se vad de blir idag ? Jag har min lediga dag denna veckan och de är ju aldrig fel. För några veckorsen gick jag igenom min privatekonomi ganska grundligt och jag kunde då snabbt konstatera att jag kommer att ha mycket räkningar och utgifter i November, December och Januari. Nu börjar jag märka de, men de som känns skönt är just att jag har kontroll på de och jag behöver inte fundera så mycket på om jag fixar detta, utan den stora frågan är : Vilken av alla  lösningar  är bäst att göra ?

Idag ska jag också ta mig till gymmet. Jag kan ju inte ha någon bortförklaring idag som att jag inte hinner för jag ska köra blå buss. De är ju bara att ta sig dit och jag har ju hela dagen på mig att just gå dit. För jag är ju ledig idag ! 

De känns skönt när livet bara flyter på och de mesta blir just nu i alla fall som jag har tänkt mig. Jag mår bra och mina bästa vänner verkar göra de också, så bättre kan de inte bli. Visst kan vissa saker i livet kännas jobbiga ibland även dom perioder som man mår sjukt bra, men de är ju så mycket lättare att kämpa på när man i  grund och botten mår bra.

Nu får de bli lite mat !

Ha en bra dag !

Kram !



Nu ska jag sova

Jag känner mig ganska trött idag också. De är väl inte så konstigt. Jag har mycket jobb denna veckan. Det finns en hel del som jag går och grubblar på och jag har mycket att fixa med även när jag inte kör buss. Är de full fart varenda dag så blir man trött.

En sak som jag är väldigt nöjd med de är att jag inte på ett bra tag har vräkt i mig massa bullar och godis och sånt. De blir bara lite ibland och de känns ok. Jag känner inget sug alls längre efter gosaker och de är ju allt något posetivt i dessa tider när de bara regnar och jag har både ont i huvudet och armen.

Hoppas ni sover gott i natt.

Kram !



Lady Gaga - Bad Romance



Jag var så trött igår.

Jag var ju och tog "svininfluensasprutan" igår. Har jag fått några biverkningar av vaccinet ? Nej egentligen inte, bara lite ont i armen. De vanliga är att man drabbas av trötthet, huvudvärk, feber mm. Detta är några av dom vanligaste biverkningar som många får efter att ha tagit sprutan. Många , men defentivt inte alla.

Jag har som sagt lite ont i armen. Jag var väldigt trött igår när jag kom hem ifrån jobbet och de kanske delvis berodde på det nya vaccinet eller så är de så enkelt att de var en lång dag igår och då blir man trött.

Man kan även få biverkningar som: Klåda, utslag, magont, kräkningar, sömnlöshet mm. Fast de är så ovanligt så de är inget som jag tycker man ska oroa sig för.

De går ju en del rykten om detta nya vaccin. Undra varför ? Personligen så tror jag inte de är farligare att ta detta vaccin jämfört med alla andra vaccin som jag vet att jag har tagit. Ja menar, varför har de inte hänt något efter att jag vaccinerade mig mot stelkramp ? (4ggr) Jag har blivit vaccinerad mot polio 4ggr. Dessutom: mässlingen, påssjukan och röda hund. Jag har fått en boosterdos på 0,5 ml vaccin när jag skar mig i handen och fick åka in till sjukhuset och sy.

Innan jag reste till fillippinerna så tog jag också några sprutor. De var Hepatit A Epaxal, Polio/famovax polio, tyfoid / thypim vi, Choeera /Etec/ Dukoral. Alla dessa vaccin mot olika hemska sjukdommar tar jag gärna och jag tror inte ett dugg på folk som säger att detta nya vaccin skulle vara farligt  för en fullt frisk människa.



Fisk



Dagens lunch


Nu har jag vaccinerat mig



Jag taggade i väg till vårdcentralen tidigare idag. När Jag kom in i så fick man ett papper där man skulle fylla i namn och personnummer. Jag fick även svara på lite frågor.

När jag kom in i väntrummet så satt de jättemycket barn där. Jag fick vänta en timme sen blev de min tur. Sköterskan tittade mig i ögonen. Hon ställde några frågor och informerade lite om vaccinet.



Given dos är 0,5 ml och jag behöver inte återkomma för ny vaccination för jag är inte i riskgruppen och mitt imunförsvar är inte nedsatt.



I detta lilla häfte står allt om dom eventuella biverkningar man kan drabbas av pga vaccinet.



De tar ca 14 dagar innan vaccinet verkar.






2009 11 17

Godmorgon. Då var man uppe igen. Jag ska snabbt dra på mig kläderna och tagga bort till vårdcentralen. Får se hur detta går ..

Kram ...



Korvbröd



Jag hade dåligt med bröd hemma. Jag var ändå sugen på en nattmacka. Korvbröd får duga.

Nu ska jag sova. Jag är så trött så kan snart inte ens sitta upp. Jag har nya rena lakan i sängen så nog kommer jag att sova gott i natt. Hoppas ni gör de också .

Kram !


Då var jag hemma

Då var man hemma igen. Jag är helt slut. Det har varit en lång lång dag ! Mycket jobb här hemma och sen jobb på jobbet, om ni fattar vad jag menar?Just nu, för första gången idag så är jag maximalt avspänd och de är så skönt att känna avslappningen i hela kroppen framförallt i magen. I morgon har jag en känsla av att de kan vara lika mycket att göra som idag. De innebär full rulle från tidig morgon till sen kväll ! Hoppas nu bara inte jag går in i den berömda väggen.




Jobba





Då var de dags att jobba lite då.Jag känner mig redan lite trött i huvudet, men de är väl inte så konstigt för de har ju varit full rulle sen klockan 7 i morse. De är väl bara att gilla läget och jobba på. De brukar ju gå av sig själv bara man inställer sig i tid på sin arbetsplats.

Hoppas ni får en underbar dag !!!

Kram !



Svar på kommentar

Sara - ) Jag tänkte på de..vissa av dessa bilder är det omöjligt att du tar själv..har du någon med dig då som tar bilderna på dig? tacksam för svar :)

Svar: Denna frågan har jag fått så många gånger. Jag brukar lägga upp detta gamla videoklippet . När jag svarar på just denna fråga. Jag har ingen med mig som tar bilder..





Videoklipp från 2 september 2009...


Biff á la Lindström





Nu har jag fått i mig lite mat i alla fall så nu orkar jag köra hårt ett tag till. Jag vill hinna med att städa, vika tvätten och bädda sängen för det är inte roligt att behöva göra de när jag kommer hem ikväll, efter en halv dag och hel kväll på jobbet.

Jag har förresten bestämt mig nu för vilken grupp som jag ska välja. Jag tror inte att jag får de jag väljer som första alternativ, men får jag något av dom tre alternativen jag har valt så känner jag mig nöjd i alla fall.



Videoblogg 16 November



Nov. 16, 2009

Godmorgon !

De är full rulle nu på morgonen jag hsr jättemycket tvätt. Jag ringer även en massa telefonsamtal till sjukvården . Jag får inte tag i någon. På ett telefonnummer trycks jag bort. På ett annat telefonummer står jag i kö fram till klockan 15:00. Jag behöver naturligtvis inte vänta så länge i telefonen utan dom ringer upp då. De nummret jag har ringt nu, där är jag också placerad i kö. Min köplats är nummer 19.

Ja ja ... Detta är inget att hetsa upp sig för. Jag ringer ju inte akut något sätt. Så jag sitter gärna snällt här och väntar på min tur. Detta är ju Sverige och då köar man och väntar på sin tur. Punkt slut !

Kram på er...


Jag tar ett tidigt god natt

Jag tror jag går och lägger mig redan nu. Jag kommer att få en lång dag i morgon med mycket att göra. Jag har telefonsamtal att ringa. Jag har hur mycket tvätt som helst och sen är de jobb hela eftermiddagen och kvällen.





Jag har suttit lite i massagestolen så nu känns det bra i ryggen och i benen. Jag har även tittade på Kristians helt otroliga tredje set från matchen han spelade igår som visades på tv4 sport. Jättekul tycker jag att han fick visa alla som tittade hur jäkla bra han faktiskt kan spela pingis



Jag hoppas att alla ni som gillar att läsa min blogg får en god nattsömn. De kommer jag att ha, de känner jag redan nu.

Kram !



Kul med en läsare i London

Jag läste precis min senaste kommentar som jag har fått. Kul med en läsare som befinner sig i  London  som gillar min blogg. 

Lisa - ) Hej Hej, ville bara saga att jag gillar din blogg... Den ljusar upp min annars sa trista tillvaro i London. Du ljusar upp min vardag helt enkelt. Hade garna sett lite mer 'ma bra' inlagg... och lite mindre Mimmi. Forresten e du singel?;) Kram



Svar på en fråga



Ja, jag är singel...


Värt att tänka på



Slottstek



Dagens Lunch


2009 11 15

Hej ! Hur är de med er denna gråa regniga söndag. Med mig är de bra. När jag summerar denna veckan så kan jag tycka att jag har varit ganska duktig. Jag har tränat varannnan dag. Detta känns väldigt bra för kroppen hinner liksom återhämta sig mellan träningarna. Samtidigt så  blir de ju ganska mycket träning om man håller varannan dag en längre period. Jag kör på så här ett tag. De blir väl tills Danne tröttnar och hittar något annat som han tror är bättre... Ha ha...

Jag roade mig lite med att titta på hur många läsare som har varit inne dom senaste 12 timmarna. De var ganska många redan nu och de känns ju som dagen har precis börjat. Undra vad det är med mitt liv som människor tycker är så spännade.

Själv kan jag vara imponerad av människor som orkar kämpa på i sin vardag. Ni vet dom som har några barn kanske ett stort hus en fin bil. För att allt ska gå runt så krävs de ju i många fall väldigt hårt arbete och jag måste erkänna att dessa människor kan jag bli grymt imponerade av.

Oavsett om ni kämpar på eller inte så hoppas jag att ni alla får en bra dag.

Kram !



People Say It's In The Air



Han är så snäll så jag får tårar i ögonen



Jag skrev till min kompis Kristian förut. Jag berömde honom för fint spel idag och önskade honom lycka till i junior VM som det snart är dags för.

Det tog inte många minuter innan han svara. Han skrev: "Tack så mycket Daniel!!! Du är min tränare och vän och kommer alltid förbli :D kom och hälsa på ngn gång. Ha det fint"

Kristian är alltid så snäll. Tack för dom orden. De värmde ....



Mobiltelefon problem

Igår fick jag nog 20 SMS. Typ ett var viktigt. Först var de några frågor och lite annat sen fick jag några SMS där folk som hade skrivit tidigare undrade varför jag inte svarar. Sorry, men jag hade inte mobilen med mig igår. Den var avstängd och låg hemma och så var de nästan hela dagen.



Regnet smattrar mot fönsterbläcket

Oj vad dagarna går fort. Snart är denna dagen också förbi. Snart är de natten mellan Lördag och Söndag. Regnet smattrar mot mitt fönsterbläck och jag sitter bara här under en filt och myser. Jag tittade på LYXFÄLLAN från i Torsdags och jag konstaterar ännu en gång att jag är så glad att jag inte har dessa bekymmer.





 Det var som vanligt när de handlar om folk som är med i detta program. Massa krediter lån till helt ofattbar hög ränta och de blir bara mer och mer skulder ju längre tiden går. Dessutom var mannen i huset spelberoende och de gör ju inte saken lättare precis. Hoppas jag aldrig någonsin hamnar i några ekonomiska trassligheter eller blir  spelberoende.  

Annars då ? Jag sitter med mina jobb - papper. Dom handlar om vilket shema jag ska köra buss efter nästa år. Jag har en hög med papper där de finns grupper som jag inte kan tänka mig att vara i och så har jag valt ut tre grupper som jag kan tänka mig att jobba i. Man ska skriva tre alternativ. Jag vet vad jag ska sätta som tredje alternativ.  Frågan är vad jag ska skriva som etta och tvåa. Har inte bestämt mig riktigt än, men snart så...

Kram Danne !


Inspelad på toa

 Rix morronzoo spelar alltid  en låt bakom chefens rygg. igår spelade man   'I Know There's Something Going On" - Frida (ABBA) 
Roger berättade att trumsettet som ni hör blev inflyttat på en toalett när de var dags för inspelning.
Lite onödig fakta om en tidig 80 - talare, men nu vet ni de i alla fall.




Hej

Hej allihopa !

Då sitter man här igen och jag har Mimmi brevid mig som undrar vad jag gör. Allt känns bara bra såhär på lördag kvällen. Hoppas ni också mår bra !

När jag var på gymmet tidgare idag så träffade jag en man där som nog inte mår speciellt bra. Han kände nog att han behövde prata av sig lite och då valde han att prata med mig. De var något med att hans fru som hade lämnat honom och skulder upp över öronen så  nu är kronofogden ute efter huset mm... Jag lyssnade inte så mycket mer än den första minuten sen sa jag hej och gick.

Detta korta möte med en helt okänd människa fick mig ändå att konstatera ännu en gång : Vad skönt att jag inte har sådana bekymmer.



Bra Kristian !

Ja ! Kristian vann sin singelmatch mot Casper Sternberg. Kul att se en tänd Kristian som verkligen var på hugget. I de tredje avgörande setet var de några riktigt bra bolldueller ! Bra Kristian ! 


 


Kul att Kristian lyckades vinna dubbelmatchen också tillsammans med Christoffer..



Värt att tänka på



Dagens lunch



Panerad shitzel....


Bra pass på gymmet tidigare

Jag var på under förmiddagen och körde lite kondition. De kändes bra. Det är ganska enkelt nu förtiden att löpa på i 40 minuter och sen gå hem. Äter man bara en sund baskost och rör sig regelbundet så krävs inga större uppoffringar för att de ska kännas toppen.



Ja ! Han är med

Yes ! Kristian är med i lagmatchen idag somTV4 sport sänder från pingisligan. Detta ska bli kul ! 

Kom igen nu Kristian !



Nov. 14, 2009

Godmorgon !

Jag sitter här lite yrvaken och ska snart börja ta tag i dagen. Mimmi ska ha sin omvårdnad och jag ska ta mig bort till gymmet och köra hårt. Jag får inte köra för hårt bara för jag har fått en liten känning i ryggen.

Vad händer mer ? Klockan 14:00 så tror jag att min kompis Kristian spelar pingis i direktsänd tv igen. Pingisklubben BTK Rekord möter Eslöv i pingisligan och jag är ganska säker på att Kristian spelar.

Jag fortsättter att gå igenom lite dokumänt, nu i min dator. Jag samlar på mig en massa skit även där. Man sparar något som man har börjat skriva och man kommer säkert inte att fortsätta skriva på de, men de ska sparas i fall jag vill skriva ... Ja lite knäppt bättre att radera allt egentligen !

Hoppas nu att Kristian spelar idag. De skulle vara kul att se honom lira i tv igen.




Fredagen den 13:e (lunch)



Ytterfile....


Vad finns det i Dannes frys



Vi öppnar och tittar...


En termometer



I översta fryslådan


Tomt !



Tomt i mittenlådan !


Tomt !



Tomt i lådan längst ner !


Ingen vidare variation

Igår käkade jag ett stekt ägg och gurka till kvällsmat.

Kan ni gissa vad jag precis har ätit till kvällsmat ????



Värt att tänka på



Fick håll

Tjena !

Jag har varit på gymmet. Jag körde ett hårt löppass. De blev nog lite för hårt för jag fick håll. Så jag var helt slut efteråt, men nu känns de toppen . Träningen kändes  jobbig ikväll och de var mest slita och kämpa för att orka med tiden ut.




Kram !


Jan - Ove Waldner

Det finns inte många människor som jag ser upp till så mycket som Jan - Ove Waldner.......








I denna bok har jag såklart hans autograf....





Mycket papper, men jag har pengar i min bössa



Hej på er, hoppas allt är bra med er ! Jag har ätit och vilat lite efter arbetsdagen. Nu ska jag snart dra på mig lite kläder och tagga bort till gymmet.

Jag tittar i mycket papper just nu. För några dagarsen kollade jag över min privatekonomi och slutsatsen jag drar är att jag kommer att ha mycket utgifter i november, december 2009 och januari 2010. Fast eftersom jag vet detta så kan jag nog hitta ett sätt att få en jämn balans över alla tre månaderna. Jag har funderat igenom de ganska bra inne i min hjärna. De gäller bara att de funkar i verkligheten också.

Jag blev glatt överraskad imorse för jag råkade titta i min röda sparbössa och där fick jag se att de låg 500 kronor ! De var pengar som jag inte visste att jag hade så jag blev jätteglad. Jag tror att dom har legat där sen i september i år. Det är ju bra när de går åt de hållet. Jag menar, det är ju bra att de finns pengar i bössan och inte tvärtom.



Jag har även papper från jobbet som jag sitter och tittar på här hemma. Man kan säga att de handlar om vilket schema jag ska ha nästa år. De finns ett tiotal scheman att välja på. Man ska skriva tre alternativ. Jag tror att jag vet vilka tre sk scheman jag kan tänka mig. Jag vet bara inte vad jag ska sätta som nummer 1, 2 och 3. När jag har bestämt de så får vi se vad de blir ... Spännande !

Jag har också börjat att titta lite på Thailand - äventyret. Det är ett tag kvar, men de finns ju en del praktiska detaljer att lösa innan de är dags att åka. Jag har börjat lite lätt idag för nu längtar jag faktiskt på riktigt allvar.



Då var de dags för gym.

Kram !



Lite mat på kvällen också



Blev ett ägg och lite gurka. Jag fortsätter att slappa, men nu framför tv:n. De är så skönt att bara sitta ner och bara vara. Om jag ser mig omkring här hemma så finns de ganska mycket att göra, men jag kan lämna mycket ogjort idag. Man måste ibland bara ta de lugnt och sitta ner och bara vara......


Värt att tänka på



Just nu



Sitter här och slappar lite. Mer slappa ska de bli, massagestol och lite tv. Ha ha .. Kallas de slappa eller slappa  eller kanske päsa och ha de bra. Jag ska innan de ta mig lite mat, och vet ni ! Jag har varit jätteduktig rätt länge nu med att undvika choklad, glass och sånt som jag alltid är så sugen på. Om ett tag så kommer jag nog inte att ha sug efter de igen, eller jag hoppas de i alla fall.

Ha en bra kväll !

Kram ! 





Fisk med skarpsås



Dagens lunch


Svar på en fråga

Emma :

HEJ DANNE!
Har du ärvt din lägenhet? Tänkte mest eftersom de inte ser ut som en typisk "ung-karls-lägenhet" den är ju mer inredd som att typ farmor eller mormor gjort det. inget illa menat, mysigt tycker jag:)








Danne: Hej Emma !

Nej jag har inte ärvt min lägenhet. Den har jag köpt, men de finns väl en hel del möbler  som jag har ärvt. Får se om jag köper några nya möbler, renoverar lägenheten efter mitt Thailand - äventyr.
Före de händer de ingenting här hemma....


Nu börjar alla färger försvinna

De som jag gillar med hösten är alla fina färger på alla löv. Nu är de väldigt mycket löv på marken, men allt börjar tappa färg nu och de blir nog snart den sk vintern. De kommer att bli rått och kallt och de enda som är vackert är väl om de kommer snö. 

Jag tittar lite på alla kommentarer jag har fått den senaste tiden. Tack snälla ni för att ni just är så snälla..
Jag ler inombords och blir jätteglad såklart, men samtidigt känner jag mig lite nere. Kanske är jag dålig på att ta åt mig av alla era snälla kommentarer. Jag blir självklart glad, men när det är kallt och mörkt ute så blir jag nog lite deppig här inne. Eller så är de något annat som jag inte kan komma på vad de är. Kanske behöver jag gråta för att sen må bättre. De finns saker som jag innerst inne vill göra och säga, men jag vågar inte. Jag vågar inte, men samtidigt så är jag rädd för att jag kommer att ångra att jag inte våga.

De har nu snart gått ett årsen jag startade denna bloggen. Innan de hade jag en annan i nästan ett år som jag sen valde att ta bort av olika anledningar. Sedan 1 januari 2008 har jag bloggat. Jag bloggde då ca 10 månader på min gamla blogg. Jag minns de första inlägget på den bloggen och jag minns även en sak från mitt som jag då trodde skulle bli mitt sista inlägg. I de första inlägget skrev jag såhär:
Välkommen till min nya blogg ! Nu har jag börjat blogga. Detta är ett av mina nyårslöften 2008.........  Får se var detta slutar någonstans ?

 I mitt sista inlägg på min gamla blogg kommer jag ihåg en sak som jag skrev: Får se om de blir mer bloggande i framtiden. Jag avlsutade även inlägget med låten: What A Wonderful World med Eva Cassidy.

Nu är de ca ett årsen jag avslutade min gamla blogg. Ca ett år senare sitter jag här och bloggar fortfarande. Denna bloggen började jag med 4 December 2008.
Tänk vad många dagar och timmar jag har spenderat framför datorn och denna bloggen. Jag har skrivit publicerat bilder och granskat kommentarer. Många kommentarer har varit så snälla så jag kan ibland bara gå tillbaka och läsa en kommentar fast jag vet vad som står där. Jag blir så glad varenda gång trots att jag kan orden som står där utantill.
Jag har skrivit och skrivit under hela året. Jag har fått den ena snälla kommentaren efter den andra. Jag blir superglad för alla snälla ord.

Visst har jag fått elaka med och de verkar som en del inte kan något annat än att skriva elaka kommentarer på andras bloggar. Nu är jag ganska snabb med att ta bort dom som jag kallar "nätmobbarkommentarerna". Detta är ju min blogg och jag vill kunna gå tillbaka och läsa tidigare kommentarer med ett "smile" på mina läppar.
Jag har även svarat på lite frågor. Det har varit frågor om superhjältar, mina matvanor och vad jag gillar för typ av tjejer. De där med tjejer och relationer tycker jag är svåra frågor att svara på, men jag hoppas ändå ni blev nöjda med dom svaren ni fick. Jag känner mig som så många gånger förr lycklig och glad, men jag funderar ändå mycket över framtiden och när man inser och tittar ut i natten så går de inte att komma ifrån att man blir lite nedstämd.

Vad vill jag säga er med allt detta ? Det har jag egentligen inget bra svar på. Jag vill bara skriva av mina innersta tankar och då blev resultatet  såhär.

Nu börjar alla färger försvinna, men dom kommer snart tillbaka precis som jag på dannejohansson.blogg.se

Kram !




Nu sover jag gått inatt

Jag kör på med mina löppass på gymmet. Jag har väl inga större ambitioner med min löpning mer än att jag vill klara av de jag bestämmer mig från början att jag ska göra. Jag kan inte komma ifrån att fokus ligger på prestation även om jag inte löper direkt på tid.

De jag vill klara är att löpa på i ungefär samma tempo i 40 minuter. Jag lyckas med de varje gång så jag är jätte nöjd med alla löppass. Jag har personligen aldrig varit speciellt snabb när jag löper, men jag har fattat att de är viktigt med en god grundkondition i alla fall. Vardagen blir så mycket lättare att ta sig igenom och man känner sig pigg, fräsch och glad mycket oftare än när man inte tränar .....
 
Kram !








Svar på en fråga

Emmiz : Hej Danne, undrar hur lång du är????




Svar: 177cm


Nu får de bli...

Nu fårde bli lite gym. Dags svettas lite och känna att man lever.







Kram !


Lunchrast


Schnitzel Piquante




God natt



Jag tror jag går och lägger mig. Jag ska upp så tidigt imorgon.

Sov gott, Kram.....


Jag piggar upp mig med två låtar i höstmörkret



The hampsterdance Song



Cartoons - Diddley-Dee


Har städat lite

Nu har jag fått städat lite här hemma. Nu är de rent och fint i både badrummet och i köket. Härligt när de är rent och fräscht. Tar man bra tag i städningen så tar de inte så lång tid























Videoblogg









Dagens inköp



För att tillgodose Mimmis krav skall hon alltid ha tillgång till till färsk granulat. Även färskt vatten är viktigt för att hålla min lilla Mimmi frisk och pigg under hela sin livstid.




Jag köpte även denna coola .....



¨Mat mat mat...

Tjena !

Jag ska strax iväg och handla lite. Idag är jag ledig, men de är ändå full rulle. Jag glömde i morse att jag hade tvätten så de får jag göra en annan dag. Jag har varit i Trollhättan och bla handlat lite fågel mat. Jag har såklart själv fått i mig lite mat också. Nu ska jag gå och handla lite mera mat.

Mat mat mat !!!




Värt att tänka på



Skrapa Triss



Jag har köpt två Triss lotter. Får se om jag har någon tur nu då ?



Oj... Två på 1 miljon. Hoppas jag kan få in tre och så vill jag inte ha oturen att de bara ska bli gånger en, utan jag hoppas såklart på gånger 10 !











Ingen tur idag ....
 Inte ens 1 miljon.
Jag får prova en annan dag.
Plötsligt händer de har jag hört.



Snart dags för arbete

Nu är de snart "time 2 go to work".



Hörs ikväll !

 Kram !



Lägesrapport

Nu ska jag snart tagga till jobbet igen. De blir några timmars körning även idag. Jobb idag också , men imorgon är jag ledig och de ska bli skönt. Hoppas att jag kan ta mig till gymmet imorgon. Sen ser jag också att jag måste köpa mat till min fågel.  De jhar varit mulet och grått hela dagen så de gäller att pigga upp sig. Jag gjorde de genom att gå till min "favvoresturang". De var många bokade bord när jag kom dit, men det är ju FARS DAG just idag så de finns väl en och annan som vill att pappa ska äta gott idag.

Kram !



Du är både idiot och jävligt ful

Då har man vaknat till liv efter lite nattjobb. De kan hända mycket kul på en buss. Nattkörningen gick i alla fall bra och jag kände mig pigg och fräsch hela kvällen och natten. De var ganska mycket folk på vissa turer, men de var ändå väldigt lugnt.

Jag hittade en mobiltelefon i bussen som någon hade tappat. Det är ju inget konstigt med de. Folk tappar ju saker dagligen i bussarna, men de roliga med denna var att de var någon eller några som skickade sms till mobilen hela kvällen. När meddelandet kom fram till mobilen så hördes Gunvald Larssons röst som en sms - signal, Han sa: DU  ÄR BÅDE IDIOT OCH JÄVLIGT FUL- JAG FÖRSTÅR OM DU MÅSTE VÅLDTA FÖR ATT FÅ ......

Dom där orden hörde jag hela kvällen om och om igen.



Fast personen som hade tappat mobilen hittade mig igen,  så hon fick såklart tillbaka sin mobil. Mycket ska man höra och få vara med om.



Hemma från nattpasset

Hej !

Jag vill bara säga god natt. Ni får rapport från natten när jag har fått några timmars sömn.  Just nu vill jag bara sova .

Kram !



Dags att jobba igen.



Då är de dags att dra och jobba lite. Jag vill bara säga : Ha en trevlig kväll vad ni än hittar på där ute.

Kram !


De fredlösa

Riktigt bra ! Helt klart värd att se...



Videoblogg 7 November



Schnitzel med svampsås



Nu är de lunch, men vi hörs sen ...

Kram !


Nov. 7, 2009

Morning...

Sitter här och slappar lite framför TV:n. Jag sitter och tittar på DE FREDLÖSA , den sista av dom sex nya Johan Falk filmerna. Det har regnat lite nu på morgonen, men nu tittar solen fram och skönt är de. Jag kommer nog att slappa hela dagen för jag ska jobba kvällen och natten.



Ha en toppen dag !


Godnatt



Natt

Nu är de verkligen natten. Jag sitter uppe än. Det har varit en lång lång dag och när jag nu sitter här så fattar jag inte hur jag orkar hålla mig vaken. De är natten mellan Fredag och Lördag och jag brukar höra glada människor utan för mitt fönster som är lite fulla även vid denna tiden på helgen. Men inte i natt. De har varit väldigt lugnt och de kan ni ju ta sig en funderare på om ni vill.

Själv är jag kvar vid tanken att jag har orkat med så mycket idag. Gym och mycket jobb har varit dagens två kraftansträgningar. Jag är fortfarande pigg och vill göra jättemycket trots nattens sena timma. Jag ler lite och känner mig så lycklig över att jag mår så bra, men jag känner samtidigt att jag måste vara beredd på att de kan vända.

Höst och vinter är ju egenligen två ganska deprimerande årstider. Det är mörkt på morgonen och de blir mörkt innan de hinner att bli kväll. Jag vill hela tiden hitta sätt att pigga upp mig på och förmodligen så klarar jag de ganska bra nu eftersom jag mår jättebra. Tänk vad jag kan fundera ibland. Jag vet inte om de är bra eller dåligt. Ibland känns de som jag har för mycket att göra och då hinner jag inte fundera och då mår jag inte så bra, men samtidigt är min innersta känsla att för att man ska måbra så ska man inte fundera för mycket.





Kram !



Johan Falk 5 Operation Näktergal



Då får de bli en natt - film nu då. Hörs senare. Inatt ? Jag vet jag är lite knäpp jag borde väl gå och sova, men de får bli efter denna filmen.

Kram !


Två nya filmer till Danne

Efter denna långa arbetsdag så tror jag att jag ska sätta mig lite i massagestolen. De känns som de behövs nu. Jag har haft en lång arbetsdag och nu behöver jag slappa lite. Varför inte då göra de med lite massage och någon bra film. Jag kan ge er två filmtips där jag tror att filmerna är bra. De  är Johan Falk, OPERATION NÄKTERGAL och DE FREDLÖSA. Detta kan väl vara två helt ok filmer att pigga upp sig med i höstmörkret.

Får se hur dom är. Hoppas dom är jäkligt spännade.



Beyond Imagination

Jag sitter här och tittar på lite grymma pingislirare. De blir extra bra när man ser de i HD format.




Beyond Imagination


Snart jobb

Snart ska jag tagga till jobbet. De blir en lång dag, men de ska jag väl fixa. Nu ska jag bara byta om och sen ska jag också köra tillbaka soptunnorna in på gården. De är visst ingen snäll granne som har gjort de åt mig så jag får göra de själv.

Hoppas ni får en bra dag alla ....  

Kram !



Ägg funkar till allt



Ägg gillar jag till allt. Även fisk. Detta var en riktigt god lunch. Fisk med äggsås....



Gym

Sådär ja ! Då har jag varit på gymmet idag med. Nu blir man inte så trött ikväll.



Filmen "2012"

Kan detta vara årets film ? Filmen "2012" ?

Ja kanske...

Den har biopremiär 13 November.



Nov. 6, 2009



God morgon !

Jag har en riktigt lång arbetsdag framför mig, men jag ska hinna med två saker innan i alla fall. De får bli lite gym  . Jag ska naturligtvis också till min "favvoresturang" också. 

De är bara dom två sakerna innan jobbet idag, plus att jag ska köra tillbaka soptunnorna och ställa dom på plats inne på gården, men man kan ju alltid hoppas att någon snäll granne gör de ....

Nu får jag sätta lite fart !

Ha en bra dag !

Kram !



5 november Katrin Del 2



Katrins gamla nummer används nu av en okänd kille. Ha ha ganska kul !


Vad är en osteopat ?

Katrin Zytomierska berättar i vakna med de voice.



Ser Hello Kitty överallt

Hello Kitty finns överallt. På klockor, halsband, örhängen, armband, klistermärke, väskor mm...

Detta är inget jag tycker är fel. De kan väl vara ganska gulligt. Jag vill ha mer Hello Kitty runt omkring mig....



Kycklingfilé med pepparsås



Godmorgon på er. Jag har sovit jättegott hela natten och jag har unnat mig en lång sovmorgon idag. De blev lunch direkt,  Kycklingfilé med pepparsås blev det idag. Nu ser jag att jag behöver gå till affären och handla lite. Ni vet, bröd, smör, ägg och sånt. Sen är de bara att tagga till jobbet och köra buss igen. För de är ju det jag lever på...



Ha en en toppen dag !

Kram !



Dröm sött

God natt på er...

Hoppas ni sover gott inatt. Jag kommer att somna på 5 sekunder för nu är jag så trött. Ni kanske tycker att jag svara dåligt på era frågor dåligt i dom tidigare inläggen. Förlåt i så fall. Jag kom bara inte på något bra så de blev mest nej och de har väl hänt typ...



Jag hoppas ni fortsätter att ställa frågor och skriva snälla kommentarer. Jag blir jätteglad när jag nu har börjat förstå att så många gillar att läsa om vad lilla jag skriver.

Kram

God natt




Ska jag ta sprutan eller inte ?

Ingen har väl missat alla turer i media kring denna svininfluensa. Alla säger olika. Det är farligt och inte farligt. Dö kan man och den risken är stor. Andra säger tvärtom. Vaccinet som nu har tagits fram. Det är framtaget av världens främsta forskare typ. Vaccinet är säkert och inte farligt. Biverkningarna vet man inget om. Men vaccinet klarar svininfluensan, men kanske får man en annan sjukdom istället för att man tar sprutan. Tar du inte sprutan så är risken att du drabbas och du smittar även andra, så ta sprutan.

Ja de vimmlar information och fakta om detta. Råd att du ska göra de men inte de och tvärtom. Hur ska lilla jag veta vad som är rätt och fel i allt ? Vilken så kallad expert har rätt ? Vem pratar i nattmössan och vem vet exakt vad han/hon pratar om ? Vilka är i riskgruppen och hur vet jag att inte ja är  de ? Hur vet en  så kallad expert vilka som befinner sig i riskgruppen. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. De jag tror att jag gör de är att jag lyssnar på min läkare och ser vad han/hon säger. Sen är de ju bara att hoppas på att de just min läkare säger är rätt.



Värt att prova



Värt att prova - De kommer att kännas bra efteråt


Oj vad de blåste på Dalbobron.

Nu är de verkligen höst. De känns för gud vad de blåser och när jag gick över Dalbobron vid 22 - tiden i kväll så blåste de så himla mycket och de var så kallt. Tur att jag har en sån varm och go jacka.





Bullar och sånt mår jag illa av efteråt

Frågor och svar på tal från Karin. Mina svar på allt står med fet stil.

Svar på tal!

På frågan "Du säger också att maten du äter är lika nyttig som hemlagad mat och det kanske stämmer. du verkar vara ganska mån om vad du stoppar i dig med tanke på att du vill gå ner i vikt. men vore det inte en ganska bra idé att byta ut all sås som du får till all mat till sallad istället? tror att det sulle gynna din viktnedgång." menade jag inte att du borde gå ner i vikt eller liknande. Snarare att jag antog det eftersom du skriver ofta om att du undviker bullar och allt vad det nu är.
Och jag syftade inte på träningen när jag sa så.
Ok ! Jag vill dra ner på mitt sockerintag på grund av att jag tycker att jag helt enkelt äter för mycket av tex bullar och de tror jag inte är bra om man tittar i ett längre perspektiv. Risken för tex diabetes ökar säkert. Samtidigt så har jag börjat må lite illa av att äta för mycket bullar godis och sånt ...


Jag kan ju bara prata för mig själv nu, men jag tror att anledningen till att du får så många fråger relaterade till mat är nog för att dina matvanor skiljer sig från dina läsares.

Ja, de kanske stämmer....

Skulle du vilja svara på dessa frågor också?
Kram karin

Kan du inte ha en tävling där vinnaren vinner ett busskort?
Nej !
Om man stämplar sitt kort på din buss och det börjar tjuta och blinka rött. Dock inte för att det har gått ut. Släpper du förbi personen i alla fall?
Nej !
Om det spyr nån på din buss, är det du som får städa upp det då?
De har väl hänt att jag har gjort de.


Nej det är inte för tidigt

En kommentar från Lisa:

Lisa Säger:

Är det inte lite tidigt för julmust? ;)



nej det är inte för tidigt för jag tycker julmust är så gott...



Svar på kommentar

Nicklas frågar:

Tjena Danne!
Hur kan jag få tag på den fantastiska gula "i love Danne bloggen" tröjan?

Undrar också om du skulle kunna förklara hur du lägger in pratbubblorna i dina bilder.
Mvh Arvika - Nicke

Danne : Du kan tillverka dina egen T tröja eller tröja. Klicka på denna länken


http://www.spreadshirt.net/se/SE/Designer-t-shirt/Designa-sjaelv--59/product/6803442/

Om du gör en t-shirt eller en tröja med tex texten I LOVE Dannebloggen så får du gärna skicka en bild till mig när du har den på dig, så lägger jag den här på bloggen. Jag länkar givetvis om du har en blogg eller något liknade också. Du kan skicka din bild till:

 dj78pingis@live.se

Pratbubblor på mina bilder. De kan man lägga in med hjälp av denna sidan.
Klicka på denna länken : 
 
http://www.superlame.com/engine.php   Sen är de bara att köra ...



Nu ska jag städa lite.

Nu får jag nog ta tag i disk och jag ska även göra rent i badrummet. Tar jag inte tag i de nu så blir de aldrig gjort.

Ha de bra alla ...

Kram !







Lunch



Har precis haft ätit lunch. Idag blev de panerad schnitzel och de smakade som vanligt bra. Nu till mitt lilla problem som jag ändå har klarat bra i några dagar nu. Jag är så  sugen på bullar, men ja ska inte äta de. Inte ens när jag är sugen på de. En "Sockerbomb" har jag redan fått i mig. En halv flaska julmust.

Ha de bra...

Kram !


Jag sitter bara och lyssnar

Denna låten gillar jag "fett" mycket. Jag kan bara sitta och lyssna på den om och om igen. Jag vet inte varför de bara är så. Vissa låtar kan man inte sluta lyssna på. Eller hur ?




Min lediga dag denna veckan

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott ! De har jag gjort. Jag somnar alltid direkt bara jag går och lägger mig. Får se vad jag hittar på idag. Jag har inget planerat. De jag har i tanken just nu är väl att jag behöver städa lite IGEN ! Kanske blir de en promenad senare , vi får se ? Nu hade jag tänkt att titta på den där filmen som jag fick igår (den utvalde )Jag tror inte att jag tränar idag, fast man vet aldrig med mig.

TALK TO YOU LATER.... 

Kram !



Svar på lite frågor Del 5

Karin:

En av anledningarna till att du äter ute var för att slippa disk. vore det inte en strålande idé att börja laga mat hemma, spara alla pangar du tjänar på att inte äta ute och köpa en diskmaskin för dom!!? Så slipper du all disk :)

Ännu en gång, tack för en jätte bra blogg. det är en av mina favoriter!!

Vore jätte tacksam för svar, kram karin :)

Urban i Sundsvall:

Fan Danne det var en jävla läcker tisha du tryckt.
Säljer du dom eller? Vore ju fett att gå runt och göra reklam för en av Sveriges hetaste bloggar!

Kan du svara på dom här frågorna också?

Favoritmusik?
Vad tycker du om Jocke Berg?
Tycker du svininfluensan är överdriven eller ska du vaccinera dig?
Gjorde du lumpen?
Spelar du något instrument?
Älskar du din fågel?
Skulle du kunna tänka dig att byta din fågel mot något häftigt





Svar på lite frågor Del 4

Karin :

Hej Danne! tack för en bra blogg :)

Jag har lite fråger till dig som jag undrar över, skulle tycka att det var väldigt kul om du vill svara genom ett videoinlägg!!

Jag har tänkt på det här med dina matvanor. du säger att du äter ute för att du har råd och för att det går fortare. tycker du om mat, asså att du "njuter" av det eller äter du bara för att överleva?
jag tänker att om man gillar mat så kanske man skulle tycka att det var kul att laga maten också. hitta på lite nya rätter osv.

Du säger också att maten du äter är lika nyttig som hemlagad mat och det kanske stämmer. du verkar vara ganska mån om vad du stoppar i dig med tanke på att du vill gå ner i vikt. men vore det inte en ganska bra idé att byta ut all sås som du får till all mat till sallad istället? tror att det sulle gynna din viktnedgång.

Vad heter din fågel?
Hur gammal är din fågel?
Har du haft fåglar förut?
Jag hade en underlat en gång i tiden, den hette fidelie men var väldigt tråkig så jag gav bort den. Hur kommer det sig att du gillar fåglar?

Hur ser den perfekta smörgåsen ut för dig?

Vad äter du till frukost?




Den utvalde

I mitt paket var de en film som från året 2005. Fast jag har inte sett den och tittar man på trailern så verkar den ju faktiskt bra...







Svar på lite frågor Del 3

Anna:

Tack för jätte intressanta svar! Känner mig hedrad att du svarade på mina frågor och vill bara veta mer och mer om dig och ditt liv! Du ger så intressanta svar!

Ska göra dig känd, allt för många som har missat din helsköna blogg! ;)

Har lite frågor om förhållande
Vad tycker du om otrohet?
Hur ser din drömtjej ut?
Vilka sidor tycker du är viktiga hos en flickvän?
Vilket sätt tror du är lättast att hitta en partner?
Är du kräsen när det gäller tjejer?

HEJJA DIG! :)



Danne har fått ett paket



Nu har jag fått paket igen. De var längesen nu, men de är alltid lika spännade...



Lite egobilder.

Ibland sitter man ute i bussen och väntar och väntar. Man väntar på att klockan ska bli "time" så man kan börja rulla igen. Jag passade på att ta lite "egobilder". Om jag får tycka till själv så tycker jag att dom blev riktigt bra...



Kram !


Gymmet idag också
















De blev ett pass på gymmet idag med. Skönt att jag tar mig dit och kör. Jag är väl inte i någon superform direkt, men jag kör på bra och gör man bara de så får man vara nöjd.

Ikväll ska jag jobba så jag tänkte att jag ska faktiskt gå och lägga mig några timmar.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram !



Its not about me its about you

Idag har de varit många inne på min blogg. De tycker jag är jättekul ! Ni får veta lite om mig, men jag får inte veta något om er. Vad heter du ? Jag vill veta allt om dig....






Äntligen en bra telefonist





Jag ringde ett företag tidigare idag och mitt ärende var att jag ville säga upp en sak. Jag fick ett snabbt svar att de ska vi fixa. Hela samtalet gick på under en minut. Kul att de finns bra telefonister som inte försöker hålla mig kvar och prata en massa skit och fråga varför jag vill säga upp osv....








Svar på några frågor

Anna 30 från Skåne  
Det är jätte bra att du klarar dig utan det. Men har du tänkt på att den maten du äter inte är speciellt nyttig? Ingen sallad och färdig köpmat...?

Kan du inte berätta lite om dig själv i ett videoinlägg? Vore kul :)
Vart bor du?
Vad har du för utbildning?
Varför blev du busschaufför? Är det ditt drömyrke? Eller är det något annat? Vad är positivt och negativt med ditt yrke?
Vilken är din favoritsuperhjälte?
Vad tycker du om för filmer?
Varför äter du alltid ute? Kan du laga mat eller orkar du bara inte?
Vad vill du få ut av livet för tillfället?

Är tacksam för svar! Tack för en bra blogg!

Del 1


Del 2



Tagliatelle med bacon- och champinjonsås



Tränat lite

Jag har varit på gymmet och kört lite löpning i 40 minuter. De kändes ganska tungt, men jag kämpade på tiden ut i alla fall och de var ju inte dåligt.














2009 11 02

God  morgon på er !

Idag vill jag hinna med mycket. Jag ska börja med att gå bort till gymmet och löpa lite. Jag ska även gå iväg med min nya bärbara dator och se om jag kan få lite hjälp med den för de finns lite på den som strular och jag vill veta varför. De kommer såklart att bli ett besök på min favvoresturang och sen är de jobb jobb och mera jobb som gäller. Hoppas ni får en underbar dag !

Kram !


Idag har de gått bra

Jag lovade mig själv för ett tag sen att jag skulle dra ner på mitt intag av godis, glass och bullar. Ja ni vet allt de där som inte är nyttigt. Idag har de gått bra. Jag har verkligen inte vräkt i mig en massa gosaker och de ska ni veta de är inte lätt för mig att undvika.

Detta är perfekt att jag klarar en dag utan att vräka i mig en massa gott. Hoppas nu att jag klarar detta i fortsättningen också. Jag har försökt så många gånger och de de är ofta så att jag klarar en till två dagar och sen äter jag glass, godis och bullar igen. Men nu ska jag fan klara de. Ju mer man försöker ju större chans är de att man lyckas.. Jag tänker inte sluta helt, men jag ska dra ner på de ordentligt.

Kram !


Jag tjuvkikade lite



Jag tjuvkikade lite på filmen Luftslottet som sprängdes. Filmen män som hatar kvinnor var bra. Flickan som lekte med elden är bra, de säger många som har sett den i alla fall. Jag tror även att den tredje filmen är riktigt bra.


Fläskfile med ris och curry



Lunchen denna Söndag


Nov. 1, 2009

Hej !

Jag ska snart tagga bort till "favvoresturangen" och sen får de bli en lång promenad igen. Idag kommer jag inte att göra så mycket. Allt jag vill få gjort är fixat och nu kan jag bara njuta av att bara vara. Jag leker lite med min fågel, sitter i massage stolen jag kanske senare kommer att titta på en film och bara ha en underbar slappar Söndag.

Kram !


Ulf Carlsson

Jag har tidigare skrivit om Stellan Bengtsson som jag tycker är en otroligt bra pingistränare.

De finns naturligtvis fler som man måste nämna i den kategorin av svenska pingistränare som just är otroligt bra.
Ulf "Tickan"Carlsson är ytterliggare en. Som spelare var i landslaget i många år. Han var rankad nummer 18 i världen som bäst. Han har som spelare tex vunnit VM - Guld i dubbel tillsammans Mikael Appelgren.




Som tränare och förbunskapten var han väldigt framgångsrik. Tex år 2000 vann de svenska herrlandslaget med Tickan som förbunskapten både EM och VM guld i lag. Tickan är väldigt bra på att motivera och få spelare att tända till. 

Själv har jag träffat Tickan några gånger. Jag minns en gång när jag lämnade fram  de här kortet som ni ser på bilden nedanför. Jag ville ha hans autograf och de fick jag. Efter han hade skrivit så sa han : Där har vi ju två legender på en och samma bild. När jag fick höra dom orden så stärktes ju mitt självförtroende oerhört.





Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE