Upp i morgon igen.

Hoppas jag kliver ur sängen i tid i morgon. Jag vill inte att det ska bli som idag. Att jag får  se att jag bara har 15 minuter kvar innan jag ska sitta i bussen och det är när jag precis har klivit upp!  Nej, i morgon är det upp direkt när klockan ringer som gäller för mig. Det bör inte vara några problem för i morgon kan jag sova lika länge som jag av misstag råkade göra idag. Jag börjar nämligen en hel halvtimme senare.

Nu blir de lite läsa och sen sova.







Kniven mot strupen !

Som sagt. Jag har sett några gamla avsnitt av "KNIVEN MOT STRUPEN".
Alex är bara hur grym som helst ! 



Hjärta - Cash - Toa !

Har degat mest hela tiden sen jag kom hem från promenaden tidigare idag. Jag "bränner" av några avsnitt av KNIVEN MOT STRUPEN. Finns massor med avsnitt på TV3 PLAY. Tycker dom är riktigt bra! Alex är ju så grym i många avseenden.

Jag har även tidigare idag varit på CK:S och köpte lite smått och gott. Choklad, servetter och ett toa-hjärta.


Chokladen tänkte jag spara till ALLA HJÄRTANS DAG. Fast jag är ju singel och lär säkert vara de i mitten av februari också. Det blir nog till att äta upp chokladen själv.


Det måte väl vara lyx när man kan torka sig runt munnen med 100-dollarsedlar?


Inte bara chokladhjärtan ! Jag har ju ett hjärta (stort) själv såklart, men också ett(hjärta♥) som nu hänger på min toalettdörr.
Önskar er en fortsatt trevlig kväll 





På promenad runt stan !

Jag gick ut och tog en promenad runt stan för omväxlings skull. Solen har kikat fram idag igen så nu börjar jag nästan få lite vårfeelings. Inte riktigt kanske? Det är ju fortfarande kallt, men sol är alltid ett plus, lite värme ger den ju alltid ifrån sig. Även om det nu i dessa tider inte känns så himla mycket. Skönt med en promenad i alla fall på lite över en timme runt några olika delar av stan.







Kapten Röd - Ju mer dom spottar på mig.



Favvorätten !

Idag blev det köttbullar. Jag tycker det är så gott. De spelar ingen roll om jag köper det på en restaurang eller på ett någorlunda bra gatukök eller gör dom själv. Det är alltid lika gott.


Det gäller att vara kvick !

Har jobbat och är hemma igen redan klockan 14:00. Börjar ju såklart tidigt eftersom jag är hemma redan nu. Idag var det kanske för tidigt? De tyckte min kropp i alla fall för jag vaknade till 15 minuter innan jag skulle vara på jobbet. Allt fick gå i rasnade fart. Jag fixade faktiskt att komma i tid till jobbet och väl där så är det ju bara att ta de lugnt igen. Bra att veta att man fixar att ta sig till jobbet på sjukt kort tid, men stressa på detta viset är inget jag vill göra. Så det bästa är att jag kliver upp när klockan ringer en tidig morgon och inte väljer att sova lite till. Men sängen var skön denna morgonen.


Techno Kitten Adventure.


Är ni intresserade av spel? Då förslår jag att ni kollar in detta. Jag kan inte kolla på detta klippet speciellt länge. Kollar jag 1 minut i streck så blir jag illamående. Jag är ju inte heller så intresserad av spel och sånt. Mannen som snackar i bakrunden kämpar på i alla fall. Genom hela detta videoklippet. Undra hur många gånger han säger orden "FUCK" eller "FUCKING"?


Innan jag kryper i säng.



Nej !

Nej ! Jag vill ju att det ska bli varmare. Inte att det ska bli som GT skriver på sin löpsedel. -15 grader! Ändrar planer snart och bara flyr till Thailand eller nått.


Pigg i dag trots allt !

Shit vad denna dagen gick fort! Redan hemma från arbete och jag har hunnit få i mig lite mat också. Klockan är bara 14:06 och jag känner mig hur pigg som helst trots ganska dålig sömn i natt. Men man är ju ung och tränar bra gör jag nu också så här orkar man med de mesta utan att det känns.

Dessutom har det vänt med sparandet av pengar. Känns ju inte alls jobbigt längre att spara och framöver blir det bara lättare. Får säkert en extra "kick" av de också. Power Danne idag liksom !
Önskar er en trevlig dag






Jobbar och sliter.

Jag jobbar och sliter. Har inte mycket att blogga om, men jobbar på det gör jag. Denna  veckan är det sex dagar av arbete och  ledig en dag. Jag har planerat att hitta på något kul på Torsdag (kvällen innan ledig fredag), men jag vet inte hur det blir? Känns lättare att bara vara ledig liksom. Skönt att ha en liten paus. Har det just nu, sen är man på "rullen" igen.



2012 01 30

Här var man uppe sjukt tidigt och ska nu göra sig klar för lite arbete igen. Kan såklart erkänna att det hade varit skönt om man hade fått  sova vid just denna tiden. Ska snart ta min lilla promenad genom stan till jobbet och jag kommer att bli förvånad om jag ser någon annan människa än någon som antingen jobbar som tidningsbud eller väktare. Kanske stöter man på någon bussförare som är på väg till samma ställe som jag? Sånt har hänt ..


På radion nu : Nyheter!

Ha en bra dag !




Var ju lite tveksam.

Nya Hamilton filmen? Jag kände mig tveksam till denna film  när jag fick se denna trailer. Den såg inte ut att vara så bra.  Men kikar man runt lite här på nätet eller frågar någon som har sett den så säger dom flesta att detta är en riktigt bra film.
Jag har ju varit tveksam om rätt många nya filmer på senaste tiden, men det känns spännade då att många av dessa filmer ändå får ett ganska gott betyg.


Njuter bara av en ledig söndag !

Har käkat lite lunch. Inget märkvärdigt direkt. Gjorde bara lite makaroner och burksås. Men det var gott. Det blev även lite glass efteråt. Nu ska jag fortsätta njuta av denna söndag med massage och någon film.












Veronica Maggio !



2012 01 29

Jag  tänkte dra till gymmet, men lite frisk luft och en PW ute kändes mer lockande denna förmiddag. Kändes väldigt bra. Har ju inte kört detta på ett tag och då blir det ju lite roligare när man väl gör de.

Nu får det bli en dusch och lite mat. Har tänkt att laga den själv så då får det bli något med makaroner.







Blickar framåt !

Jag ser framåt. Jag kommer att fixa det mesta av de jag går och drömmer om . Det tänker jag och tror hela tiden  Jag känner en vänding. Jag har tagit mig igenom denna sk skitmånaden (januari) på ett bra sätt. Jag hade mycket räkningar denna månaden. Allt är nu betalt och jag har trots det kunnat lägga undan flera tusen kronor till sparande och på så vis har jag närmat mig detta kök med väldigt stora kliv.

 

Mycket känns bra med detta med köket. Jag har en plan. Alla pengar som jag ska använda till köket ska vara inne i maj månad. Det kommer jag att fixa. Jag kan se mig själv klara av de. Efternågra uträkningar för varje enkild månad som jag har gjort så är det ännu mera säkert att jag kommer att fixa detta.  Det känns liksom inte som något problem alls. Det känns jäkligt bara !



Mycket känns bra med livet nu över huvud taget. Jag slösar ingen onödig energi på strunt och meningslöst "skit" som bara slutar att man står och stampar på samma ställe . Det finns inget sånt längre. Jag får naturligtvis kämpa på ett tag till. Så är det, men snart är det maj månad och då är för det första den jäkla snön borta för längesen och jag har dragit in dom cash jag behöver för att fixa renoveringen av min kök. No More Hell's Kitchen:)




Har storstädat !

Fixar allt när jag storstädar. Känns som jag vänder upp och ner på hela lägheten innan jag får ordning på den. Det går ändå ganska fort när jag väl sätter fart. Jag tog en liten paus för mat sen full fart igen  efter lunch...
Skönt att fixa till så det blir  rent och fint hem igen. Det har inte blivit så mycket städ i veckan. När det inte blir så mycket av hushållsarbete här hemma så blir det snabbt rörigt och man bygger liksom berg av kläder disk och det är bara allt möjligt i en enda röra. Skönt att detta är fixat nu. Snabbt gick det och bra blev de.
Tänk om solen kunde kika fram också. Det vore ännu bättre







Inte så kallt men jag vill ha sommar.

Bra fart på mig idag. Jag känner mig inte så trött och sliten heller. Gör ju de ibalnd efter tuffa arbetsdagar, men inte nu.
Idag har jag tänkt att storstäda här hemma  och jag har såklart redan börjat lite. Ute har jag också  varit. Ärenden har man alltid att fixa känns det som. Skönt att det inte var så kallt. Ganska behagligt, men jag är ju inte nöjd ändå. Jag längtar ju till sommaren.


Timo Boll - Jörgen Persson



Nu tar jag helg !

Jobbat en sista dag för denna veckan.
Känns bra nu att vara hemma tidigt och veta att nu är de en ledig helg som väntar.


Längtar till sommaren.

Kan det inte bli sommar snart. Det är väl bättre än denna tråkiga årstiden(vinter) som är nu. Sommar ska det vara! Det blir så mycket mer av: Danne, schyssta bilar, heta tjejer och champagne.




Klart man längtar till sommaren. Nu sliter man ju bara. Sparar cash och sliter igen. Till sommaren slipper jag det.
Då kan jag bränna sjukt mycket cash och slappa mycket. Klart man längtar. Jag vill ha sommar nu !!


Det är bara lyx som duger.

Köpte mig en kycklingsallad. Det finns något som heter kycklingsallad lyx.


Går ju självklart inte att köpa något annat. Såklart att det ska vara lyx till Danne !




Nya glas !



Tröttare kan ingen vara !


Hemma från arbete och det ska nu bli skönt att få krypa ubnder täcket och lägga sig för natten.
Nu är jag trött. Hela huvudet snurrar. Benen bär mig nästan inte. Det är nästan så jag tänker lägga mig med kläderna på nu direkt. Fast jag får göra mina sysslor såklart innan det är dags för sängen. Men sängen är i alla fall något jag längtar efter just nu. Vi hörs i morgon. Då är det nya friska tag som gäller. Nu är jag bara så jäkla trött.


Ett stort steg närmare köket.

Kämpar ju på med mitt sparande av pengar till ett nytt kök. Nu vänder det snart. Det har varit tungt och jobbigt länge, men i natt får jag in nya pengar och då tar jag ett nytt stort kliv framåt till drömmen om ett nytt kök, här  hemma hos mig.


Stroganoff utan korv

Korv Biff stroganoff..


2012 01 26

Intensiva dagar och kvällar med tex jobb, träning (som ändå går bra) och annat kämpande i vardagen sätter sina spår och jag känner mig lite sliten. Det är mörkt och kallt ute och man blir ju liksom inte piggare av de.. Jag känner mig ganska trött i hela kroppen. Lite mörbultad sådär. Fryser lite, de kommer med tröttheten. Känner inte för att gå utanför dörren idag. Gå i ide hade varit en bra grej om man kunde göra de.

I natt kommer det i alla fall in nya pengar. Kommer efter det att kännas lite lättare att fortsätta spara till de där köket. Ett ganska stort steg närmare kommer jag. Det känns bra att jag börjar få fart på detta också. Vänder här med och det känns liksom lite bättre. Kan bara denna vinterperiod vara över också så blir det perfekt !








Det känns väl inte så motiverande.

Greta:


Har du aldrig tänkt på att vidarutbilda dig? Du kanske kan bli någon slags chef på västtrafik eller kanske ekonom? Du är ju VÄLDIGT ekonomisk sinnad!



Nja.. Jag har väl tänkt på att plugga/utbilda mig typ. Men det känns ändå inte så motiverande just nu. Jag har det ganska bra som jag har de. Det viktigaste för mig i livet det är att jag mår bra. Jag gör de nu. Jag tror inte att jag mår så mycket bättre bara för att jag tex utbildar mig och sen blir chef. Någon slags chef har jag inga drömmar om att bli. Jag tror inte att chefer mår så mycket bättre än vad en sk arbetare på lite lägre nivå gör.
Det känns inte så motiverande helt enkelt att sätta sig i skolbänken. Dessutom skulle jag  nog inte heller passa som rollen att vara chef. Jag är mer den hårt arbetande "underhuggaren". Det är nog mer Danne...


Hemma efter en kväll på jobbet


Då var man hemma. Har haft en ganska kort arbetsdag. Det var ändå lite tufft. Det är verkligen kämpa tider just nu. Vad jag än gör känns det som. Även dessa korta dagar av arbete kan kännas långa. Jag vill just nu bara gå i ide och vakna upp om några månader och se att jag har sparat ihop dessa pengar till mitt kök. Men jag får kämpa på. Med allt och lite till! Jag försöker i alla fall att vända alla negativa tankar till något positivt.


1. Det kommer att kännas bra när detta är klart även om det känns tufft nu.
2. Jag kommer att sätta värde på de jag fixar sen efter som jag har kämpat som fan nu för att fixa detta.
3. Jag kommer att ha dragit in alla pengar innan sommaren. Det gör ju att jag inte behöver spara något under tex min semester i år. Det är bara att bränna dom pengar som sen kommer in.




Jobba snart.

Ska dra och jobba lite. Det blir det sista jag gör för denna dagen. Ganska lugnt att börja nu. Det är bara att köra på. Försiktigt då såklart !
Ha en trevlig kväll !


Fisk och citron mm...

Stekt fisk med örtsås...


Hårt pass !

Godmiddag! Visst känns det bra, men man får kämpa med det mesta nu. Inte mycket till glidarliv. Ska försöka leva ändå. Jag kämpar på med det mesta. Fast man får väl göra det ibland för att få som man vill. Körde ett stenhårt träningspass på gymmet. Bra fokus, högt tempo och länge. Det blev till att  krypa ut i omklädningsrummet. Så trött blev jag.
Nu är det slappa några timmar och sen ska man kämpa igen. Då med jobb. Thats life...


Drar till gymmet !

Godmorgon!

Ska "taggad" bort till gymmet denna förmiddag. Ska köra några timmar. Får hoppas att det känns bra.


Det börjar kännas riktigt bra !



I Love Dannebloggen !

Får lite frågor om var  man kan få tag i en I LOVE DANNEBLOGGEN t-shirt igen. Favvo i repris liksom. Var kan ni beställa den?

De finns en sida där ni kan designa själva. Klicka på länken under för att komma till sidan.
http://www.spreadshirt.net/se/SE/Designer-t-shirt/Designa-sjaelv--59/product/6803442/
http://www.spreadshirt.net/se/SE/Designer-t-shirt/Designa-sjaelv--59/product/6803442/




Behöver inte göra någonting !

Snart är det dags att "tagga" till jobbet. Jag har haft en lugn och bra förmiddag Underbart att bara slappa och inte gör någonting. Skönt att det finns tid till att inte göra någonting. Skönt att man lever ett liv där man inte har för mycket att  göra. Gå in i den berömda väggen är liksom aldrig nära. Jag lagar inte ens min egen mat. Behöver alltså inte ens göra de. Gott att slippa de också...











Rådjur !

Jag knäppte en bild igår på några rådjur. Den blev väl inte så bra, men man får ju skynda sig om man vill hinna fånga dom på bild Risken är ju att dom försvinner så fort dom ser en människa och något som blixtrar till.

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag bra ! Jag kommer att ta det  lugnt denna förmiddag. Bara gå runt och vara liksom. Bryr mig liksom inte om någonting.  Jag har arbete i eftermiddag annars har jag inga planer alls. Ska bara slappa så mycket jag kan denna dag.


Hemma igen efter en lång dag !

Hej!
Det var en ganska lång dag av arbete. Så nu känns kroppen mörbultad igen. Men så är det att jobba. Får glädja mig åt att passen blir kortare ju fler dagar som går på denna veckan, och lördag söndag är det ledigt.
Några bilder från min vardag..


Dags att jobba lite !

Det börjar bli dags att ta sig till jobbet. Under förmiddagen har det varit full rulle. Träning och så kom jag på att det är min vecka att köra soptunnor. Bara att göra det också. Har gjort så och nu ska jag jobba !

Ha en bra dag !



Måndagens lunch !

Lunch har jag fått i mig så nu kan jag slappa i någon timme innan det är dags att gör sig klar för lite arbete. Full fart under förmiddagen har det varit och sen får man mat. Idag blev det något som liknar pannbiff. Men det kallas BIFF LINDSTRÖM. Jag brukar aldrig komma ihåg vad som är vad. Biff Rydberg finns det ju något annat som. Jag brukar blanda ihop de där. Jag vet såklart att det är skillnad, men jag glömmer alltid vilket som är vilket.
Skit samma! Biff Lindström heter detta i alla fall.







Har tränat lite !


Skönt att få träna lite under förmiddagen. Man är ju lite stel sådär en tidig morgon, men det är bara att kämpa på. Jag är nöjd idag också. Det går liksom bra och så ska de vara.


Dags för en ny vecka !


God morgon!

Nu börjar en ny härlig vecka! Jag ska ta mig bort till gymmet. Det har gått bra ett tag nu med träningen och jag hoppas att första passet för denna veckan kommer att  kännas strålande bra också.
Hoppas ni mår bra och älskar att det är måndag. Ny vecka! Nya möjligheter! Nya problem som ska lösas! Kör hårt !






Den larmar !

Jag älskar nya prylar. Tack och lov för utvecklingen! Vem fan kan säga att det var bättre förr? Jag har tvättat nu under kvällen. Det är fortfarande helt fantastiskt  att tvätta i den nyrenoverade tvättstugan. Ny moderna prylar har vi också vilken jag gillar skarpt. Jag märkte tex ikväll att vi har en torktumlare som larmar. Visste jag inte...  Jag har tidigre inte fått tvätten riktigt torr. Jag har flera gånger fått köra en gång till. Så har det varit med dessa nya prylar. Ikväll tog jag för givet att jag måste köra kläderna en gång till eftersom jag har gjort det tidigare. Jag startade torktumlaren en andra gång med samma kläder i. Men det var för torrt och torktumlaren larmar och visar ett meddelande. DET ÄR FÖR TORRA KLÄDER FÖR ATT DU SKA KUNNA TORKTUMLA. Bra att den känner av det! Nya grejer är så jävla bra! Det var inte bättre förr.


Stackare

Usch ! Jag tycker så synd om henne...
Får se om jag vågar renovera här hemma hos mig? Blir lite orolig efter att ha sett denna filmen.


22 januari

Tänk att det redan är den 22 januari 2012. Jäklar vad tiden går fort.  Det var ju inte längesen som jag sola, bada och festa i  Thailand känns det som. Det var ju i Januari 2011 ! Låter lite klyshigt sådär, men visst går tiden fort? Ett år bara sådär liksom...

Jag har käkat mat. Det blev ut på en liten promenad för att hämta dagens käk. Blev lite av det man kallar bakfylle käk idag.



Nu får jag fortsätta att greja här hemma. Full aktivitet med Danne denna söndag.
Hoppas ni har en fin dag !




2012 01 22




Därför ger jag aldrig upp !

Jag kämpar på och jag får verkligen anstränga mig om jag ska kunna fixa allt som jag vill få gjort något häftigt  i år typ. Först  vill jag få ihop pengar, mycket pengar till ett nytt kök. Jag vet inte om jag ändrar mig sen, men pengarna ska in hur det än blir sen. Det är verkligen inte lätt. Men vem fan sa att de ska vara det. Jag måste kämpa på. Jag har gjort mycket och kommit en bit på väg, men jag har långt kvar. Jag måste ha tålamod och kämpa hela vägen.

För att orka motivera mig och verkligen kämpa på så har jag kommit på mig själv att jag går runt och rabblar en massa meningar hela dagarna tyst för mig själv. Kanske är det just därför jag aldrig ger upp?

* Man får jobba tufft, men det kommer att vara värt det sen !
*Jag vill så mycket och jag tror att jag kan fixa allt som jag går och funderar på.
* Tappar man energin. Hitta den igen, och sen är det bara att kämpa och kämpa!!!
* Är det något som inte funkar som det ska? Lös problemet!!!
* Det är långt kvar, men Rom byggdes ju inte heller på en dag!
* Ibland måste man bara jobba och jobba. Kämpa mer och mer. Acceptera det och kör på!

Kalla mig Jesus kalla mig Gud det är just nu hårda bud, men det är bara att kämpa vidare.



Kyckling ikväll.

Jag har varit ute och handlat  hem lite mat. Käkar ju ibland en och annan middag. Har nu käkat kycklng. Riktigt gott !


Jag slappar. Jag mår bra och allt känns bra.


Morgonträning ??

Tränade ju denna morgonen. Jag tror jag föredrar att träna på kvällen? Det är lite skönare och går ofta bättre på något sätt. Men det var helt denna gången tycker jag. Det har ju lossnat nu så jag bara kör utan att tänka för mycket. Känns grymt.




2012 01 21

Det har varit en härlig förmiddag! Jag har äntligen sovit ut ordentligt.  första Uderbart att  vakna och känna sig utvilad, pigg och fräsch. Det blev gymmet redan på morgonen. Det var ganska kallt ute. Lite ruggigt sådär. Men det har varit en bra förmiddag för mig ändå !




Nu är det bara att börja ta tag i denna lördagen.





Zetterberg gör en Forsberg !

Zetterberg gör som Forsberg gjorde en gång i tiden. Drar målvakten så att han nästan hamnar på läktaren. Sen lägger han pucken i tom bur.


Framtiden känns spännade.

Tekniken går framåt och utvecklas i rasande fart. Jag ÄLSKAR det. Detta är säkert framtidens fönster...




Nu känns det bra !

Bilder från denna dag !
Ledig nu ! Tro mig, det känns bra. Jag gillar ju visserligen att jobba  och denna veckan har varit lugn och så. Men när man kliver upp Klockan 03:30 5 dagar i rad så är det skönt att sitta här  hemma nu och inse att man är klar för idag och denna vecka. Underbara fredag, nu börjar ledigheten! Lördag kan jag sova ut och jag är ledig. Söndag? Är precis som lördag. Gött ska det bli ! Nu fick jag mail ska kolla vad det står där.


2012 01 20

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni har sovit gott. Många utav er behöver väl inte stiga upp såhär tidigt som jag gör? Bra pass igår för min del på gymmet.  Nu ska jag ta mig till jobbet och man får väl hoppas att det blir ett bra pass där också. Snart är det helg och det ska bli skönt. Först måste jag arbeta sen blir det ledigt.
Ha en bra dag !




Det börjar vända.

Ett tag stog jag på ett och samma ställe. Jag kämpade och kämpade, men jag stog bara på samma ställe. Jag kämpar på fortfarnde såklart, men det känns som det börjar vända lite nu. Det som känns bra det är att jag tror att jag kommer att fixa allt som jag kämpar med. BARA JAG KÄMPAR PÅ LIKSOM ! Jag jobbar på med mitt sparande.
Jag kommer närmare och närmare det kök som jag så gärna vill ha få ihop pengar till. Jag är ganska säker på att jag kommer att fixa det inom några månder och jag VILL så mycket med detta. Det känns skönt att jag har den positiva inställningen. Jag tror på mig själv och jag har viljan! Det känns väldigt bra. Jag måste kämpa på för att fixa allt. Ingenting är klart än (inte ens nära), men jag fixar detta för allt känns ändå så bra och några månder går ju ganska fort...


@Gym..

Nu tar jag det lugnt resten av kvällen. Gymmet ikväll gick bra. Det finns lite power i kroppen som kommer fram när det behövs. Känns skönt att det går riktigt bra nu.













Ska träna lite.

Ska "tagga" bort till gymmet.  Det  passet som jag körde i förrgår gick ju riktigt bra. Jag hoppas formen håller i sig och att jag är riktigt på G nu denna gången också.

Ha en trevlig kväll !




Dagens lunch !

Pernilla:

Hej Danne!

Vad blev det till lunch för dig idag, du glömde väl inte ta en bild?? :) :) :)
Din blogg är jätte fin!


Fläskkarrê med äpplemos...



2012 01 19

Godmorgon !
Snart dags för lite jobb igen. Allt är som vanligt.
1. Det är upp och skutta väldigt tidigt som gäller!
2. Man är trött! Går inte att vara annat än tidig morgon!
3. Duschat har jag gjort!
4. Jag håller på att letar efter allt jag ska ha med mig, och på mig !


Avspänd slappardag !



Tiden går fort !

Oxstek och glass efteråt. Gottar mig lite efter ännu en arbetsdag.  Det kändes som om dagen gick ganska snabbt. Jag fick gå hem ett ärende på min rast idag. Kanske var därför det kändes som arbetsdagen gick fort förbi? Eller hade jag bara roligt idag? Tiden går ju fort när man har roligt   sägs det.
Det blir mest slappa nu. Har inte så mycket att göra idag utan jag tar det väl bara lugnt.




Underbara massagestol !

Gör ett slappande i massgestolen nu inann jag ska lägga mig för natten. Behöver det efter denna tränings kvällen. I morgon är det upp tidigt för att jobba igen. 03:30 ringer klockan. Känns väl inte mysigt just nu när man tänker på det, men sånt är livet.





Riktigt bra !

Drog bort till Sportlife och körde ett skitbra pass. Bra fokus och bra tränat av mig. Kände mig så himla stark och uthållig ikväll. Ska säga till mig själv några hundra gånger nu att detta var ett bra pass så jag inte helt plötsligt tror något annat än att detta pass var skitbra !





Jobb och nu blir det gym !

1 dag gjord och bara 3 kvar. Sen får jag vara ledig igen. Har ju precis börjat jobba efter en ganska lång ledighet (5 dagar) Jobbar lite och är ledig förhållandevis ganska mycket och jag är inte ledsen för att det just är så.


Är lite trött just nu, men det får ändå snart bli lite gym. Jag är nöjd med hur det känns nu ! Jag har kört på under flera månader. 2-3 gånger i veckan varje vecka under ganska lång tid. Det är jag nöjd med att jag inte lägger av liksom. I förrgår kände jag för första gången på länge att det gick riktigt bra också. Allt var bra och kroppen svara lite. Riktig Power Danne liksom ! Kul att jag har börjat känna det för det gör det säkert lättare att hålla detta nu utan att jag avbryter och tar ett längre uppehåll. Det finns liksom inga tankar på det där med att lägga av och bara skita i att träna. Jag tror inte att det kommer att hända på väldigt länge(om det ens kommer att hända) Jag har ju under en längre tid tränat på. Det har kanske inte alltid varit så bra och det har vari tungt och segt vissa perioder. Men jag har kört på. Jag vet inte om jag kommer att köra så mycket mer än 2-3 pass i veckan framöver.? Jag kanske kommer att öka med något pass någon vecka.  Men det vikiga är nu bara att jag kör på och håller regelbundenheten på detta.
SÅ:
Att jag skulle få för mig att skita i träningen nu när det känns så bra det har jag svårt att tro. Jag har ju tidigare också kämpat på även när det har gått lite trögt. Dessutom har jag lovat mig själv att detta året får jag inte vara för slö. Nej ! Jag kommer att köra på framöver. Det blir inga problem alls !


Lång vollyboll-omgång



Stefan Liv - Nr 1



2011 01 17

Någon mer än jag som är vaken? Dags att jobba snart igen. Ny tidig vecka ! Spelar liksom ingen roll när man går och lägger sig kvällen innan. Man kan väl omöjligt säga att man har sovit ut när man stiger upp 03:30 dagen efter?

Jag har i alla fall sovit gott ! Jag var ju väldigt trött igår kväll så efter bara några minuters läsning i Patrik Sjöbergs omtalade bok så blev det att jag fick slå igen den, släcka lampan. Somna gjorde jag ganska snabbt.

Bra detta för nu orkar jag nog vara uppe hela dagen idag, utan att lägga mig när ja kommer hem. Lite träning sen efter jobbet och så slocknar jag på kvällen sen igen. Bra rutiner liksom.... Känns som jag kommer att fixa detta också. Skönt att ganska mycket blir som jag vill nu.

Äpple till Mimmi, juice till Danne och en servett för att vara ren om munnen.
Nu är det dags att "tagga" till jobbet.

Ha en bra dag !



Är för trött för videoblogg !





Resa ??

Ganska många frågar mig om jag har nya resor på gång. Det har jag inte just nu. Men får jag bara ihop cash som jag kan lägga undan till renoveringen av vad jag tror blir köket så kan det mycket väl bli en resa igen. Bryssel ! Tänker mycket på det. Men först cash till mitt hem sen får jag ta en ny omgång av sparande och sen kanske det kan bli en resa. Fast det finns mycket annat som snurrar i huvudet också. Men blir det en resa så skulle jag väldigt gärna vilja åka till just Bryssel. Visst är det fint ?
Att drömma kostar inget ! Så det behöver man iallafall inte spara ihop till, sålänge man bara drömmer sig bort.


Det känns som det vänder lite nu.

Har gått länge och känt att jag inte blir färdig liksom. Jag grejar och kämpar med massor med olika saker. Det går gramåt, mne det går långsamt. Så är de väl fortfarande men det känns som det ändå har vänt lite. I går gick det bra på gymmet och jag känner att jag är bra där nu. Jag har för längesen lovat mig själv att inte strunta i det och det har jag inte gjort. Det har gått segt länge, men den senaste tiden, framförallt o går kändes det riktigt bra så då blev det kul och nu är det ju bara att köra på med all den glädje och dom kämpatag som jag har i mig.

Idag har jag tvättat, städat och gjort lite ärenden ute. Städat och fint har jag nu här hemma och även om det är ett ständigt återkommande jobb så blev jag klar för denna gången. Förut har jag tagit lite här och där. Helt meningslöst för jag har aldrig gjort färdigt liksom. Nu har jag fått gjort massor. Tvätten är tvättat och jag har redan nu vikt den. Annars brukar det vara så att jag tvättar och sen låter jag det ligga några dagar innan jag viker den. Ingen ordning då och jag hinner vika ihop tvätten lagom till att det är dags att tvätta igen.

Känns som att det vänder lite nu Jag blir liksom färdig och en del saker flyter på. Kan jag nu bara hålla min sparplan av pengar också denna månaden ut så har jag tagit ett stort kliv mot mina mål vad det gäller det också. Jag har mycket kvar att fixa och få ordning på, men nu känns det lite som det vänder iallafall. Skönt ...

En bild från den dagen det var vinter här i Vänersborg.

Detta får gärna vända också. Fast inte mot snö igen utan varmare klimat och defentivt ingen snö.
Vi går ju mot ljusare tider. Hoppas vi också går mot varmare tider.




Trött men jag måste hålla mig vaken.

Har sovit dåligt i natt. Det börjar kännas nu. Trött är jag och jag vill inget annat än gå och lägga mig nu, Men jag måste sitta uppe annars kommer det att bli helt omöjligt att somna ikväll. Jag pallar inte med en natt till med dålig sömn. Inte när jag i morgpn ska upp 03:30. Får visst kämpa med detta också.
Jag har i alla fall varit i Trollhättan och uträttat lite ärenden. Köpte bla mat till Mimmi (min fågel) 


Skönt att vara hemma igen, men hur ska jag kunna hålla mig vaken tills i ikväll. Det känns just nu lika tufft som att ta sig upp klockan 03:30 som  jag ska göra i morgon. ÖHHH...









Bra lediga dagar !

Har tvättat och nu har jag fått i mig lite mat. Ska ta och åka till Trollhättan då för lite ärenden. Känner mig lite seg och förkylning har väl inte riktigt släppt än. Grejar ändå, för värre är det inte än att det funkar att vara igång. Det har varit några bra lediga dagar. Jag har slappat mycket smtidigt som jag också har tränat och passet igår var ju riktigt bra! Mycket av den vardagliga "trökgöran" har jag också hunnit med under dessa lediga dagar. utan någon stress. Perfekt på många sätt !!





2011 12 16

Blir ingen sovmorgon idag. Fast jag känner att jag skulle behöva det. Har sovit dåligt i natt. Men det hjälps inte. Jag känner att jag behöver gå upp såhär tidigt och ta tag i dagen. Jag har tvätt som jag vill få ren nu på morgonen. I eftermiddag ska jag ta mig till Trollhättan för några ärenden där. Mycket känns lugnt och bra denna lediga måndag. Men en hel del bekymmer har jag också. Jämna plågor och så kan man väl beskriva min morgon, som det känns just nu. Godmorgon♥




Kvällens tankar !



Söndag hemma hos Danne !

Bra pass på gymmet ju! Nu kan jag med gott samvete ta de lugnt en hel dag igen... Efter lunchen så kan jag nu fortsätta att bara sitta i massgestolen och se på film eller läsa en bok. Behöver liksom inte göra någonting annat denna söndag. Lite tråkigt kanske, men jag får ju inte glömma att jag fortfarande känner mig lite sjuk. Bäst att man alltså tar det lugnt hemma resten av dagen. Kommer det någon och hälsar på kan man ju alltid spela FIA MED KNUFF:)




Bra och mycket POWER idag !

Har varit på gymmet och det kändes perfekt ! Jag körde bra och det kändes bra. Bra "powerpass" liksom. Jag är hur nöjd som helst och har inget att klaga på idag. YES ! Skönt att detta gick bra idag för det finns ju så mycket annat som är upp och ner i livet just nu... Men detta kändes helt perfekt !


Var ganska kallt ute idag !

Det var lite kallt ute. Jag fick nästan köra en POWERWALK när jag skulle ta mig till gymmet för att köra ett pass med mer POWER !




2012 01 15

Ska börja med att ta mig bort till gymmet. Egentligen borde jag väl inte göra det för jag är ju inte riktigt frisk än. Men jag är sugen att köra lite och jag känner mig ändå bättre idag än vad jag var igår.
Jag tänkte först ta mig ut på en promenad, men sist jag gjorde det kändes de ju bara jobbigt. Dessutom har jag i flera års tid varit ute och promenerat hur mycket som helst. Det är ju bara att bläddra tillbaka 1,2 eller 3 år på denna bloggen Det finns hur många inlägg som helst med bilder och text pm promenader och PW.
Tror aldrig mer jag vill gå ut och gå. Så känns det nu iallafall. Fast till sommaren kanske jag ändrar inställning?
Ha en bra dag!♥




Läser väl lite först.

Okej, nu ska jag sova! Hoppas att jag i morgon får gjort det jag vill och att jag redan då har blivit bättre från min förkylning.  Jag har ju slappat hela lördagen så jag tror inte jag somnar direkt nu. Men blundar jag så löser sig väl det där. Ligger väl och läser lite först. Kanske går det lättare att somna efter det? Skönt att man är ledig några dagar till. Man känner ju ingen stress med något och samtidigt kan man slappa en hel dag såhär.
Underbar feeling liksom...



Fick en dragning av denna filmen ikväll.


Förra månaden skrev jag lite om vad jag trodde om filmen THE GIRL WHITH THE DRAGON TATTOO.

Jag pratade just med en kompis som hade sett denna filmen på bio. Hon tyckte den var riktigt bra !
Kul ! Jag var ju lite tveksam, men just därför var det kul att få höra av någon som har sett den och gillade den. Det enda felet (sa min kompis) var att Lispeth Salander ska spelas av NOOMI RAPACE . Då hade den säkert blivit ÄNNU bättre.  Så tror jag säkert att det kan vara. jag ska naturligtvis inte säga så mycket innan jag själv har sett filmen, men det känns ändå som den hade blivit ett strå vassare med Noomi i huvudrollen även denna gången.





Noomi Rapace är ju en grymt bra skådespelare på många sätt.


Det känns redan bättre !

Slappat mest hela dagen. Är man lite sjuk och dålig så känns det som det bästa att göra. Ser på film och läser gör jag mest, Jag pysslar lite med annat också, men orkar inte så mycket så det blir mycket bara sitta stilla. Allt känns bättre i alla fall och jag hoppas jag känner mig lite friskare i morgon.

Ha en bra kväll !






Film och läsa en bok.



Det är ju bilder på mig och ingen annan.

Robin: Verkar det inte jäkligt mysko när du tar med kameran in till duschen? Får du någon reaktion?



Nej ingen har sagt någonting. Ärligt talat så tror jag inte att någon bryr sig om vad jag har för mig i duschen sålänge jag liksom inte stör någon annan. Jag tar ju inte bilder på någon annan än mig själv och dom flesta märker inte ens att jag har en kamera med mig in i duschen. Ingen är ju där liksom. Det är ju bara jag ! Reaktionerna här på bloggen däremot har varit ganska många. Någon enstaka människa tycker jag ska sluta med det. Men dom flesta säger GO Danne! Mer sånt här!







2011 01 14

Har blivit förkyld och har fått lite huvuvärk också. Känns lite tufft, men man kan ju vara mer sjuk än så. Jag är glad över att det bara är förkylning och huvudvärk. Ingen hosta som kan vara skitjobbig och ingen feber som gör att man blir liggande.

Tänkte på en sak
Det finns mycket som jag gör och tänker på som jag aldrig bloggar om. Jag kom på mig själv precis vad mycket det är som jag  inte skriver om eller helt enkelt inte känner mig redo att berätta om. Vill inte, har ingen lust, känns för privat eller vet inte hur jag ska uttrycka. Orsakerna kan vara många till varför jag inte skriver om precis allt. Men kanske ska man släppa på det lite för det finns så mycket just nu och väldigt lite av det som jag väljer att ta med i bloggen.

HMMM... Svårt de där. Var drar man gränsen liksom? Familj och vänner ? Där är jag ganska försiktig. Det känns mer rätt att inte ta med dom så mycket i bloggen. Det jag skriver i min blogg är mina ord, tankar och åsikter. Att då blanda in andra personer känns inte rätt då. Det finns fler saker som jag väljer att inte ta med. Fråga mig inte vad! Berättar jag det så har jag ju redan tagit med det och jag väljer ju att inte ta med de. Just nu känns det som det är väldigt mycket av de så snart har jag väl inte så mycket att blogga om.
HMMM....


Alltid bra.

Det är alltid bra att träna. I alla fall är det bättre än att inte göra det. Skönt pass, gick sådär fast det känns bra på något sätt.


Det blev en fisklåda.

Har käkat lunch. Fisk med persiljesås. Nu blir det slappa ett tag och så får jag väl tagga bort til gymmet sen. Det är en underbar dag och det är skönt att vara ledigt. Livet är bra och det är ju inte fel.


2012 01 13



Den första i år.

Vilket matvrak jag är. Nu har jag ätit årets första semla. Jag har bara ätit en iallafall. Jag tycker det är gott. Fast jag äter bara en någon gång ibland. Man tröttnar snabbt på dom där fettbomberna. Men som jag sa någon gång ibland är det riktigt gott. Årets första, smakade bra..


Snart klar för idag.

Har grejat hela dagen med den sk vardagliga "trökgöran" Städa, vika tvätt, diska, handla mat. Detta är sånt jag måste göra ibland fast jag tycker det är så tråkigt ! Eller jag kanske inte måste, men jag vill ju ha ordning, snyggt och fint så då är det bara att hålla på med detta för det går inte av sig själv. Det som är bra är ju att jag är ledig så jag kan ju ta det lugnt hela tiden för jag vet att jag liksom hinner med.

Ha en trevlig kväll !


2012 01 12

Regn och rusk ute, men allt känns bättre än snö. Skönt att ledigheten har börjat på 5 dagar. Jag har ganska mycket att göra, men jag behöver ju inte stressa utan kan ta det lugnt och ändå hinna med. Börjar väl med lite vardaglig "trökgöra"

Hur känns kroppen idag?
Jämna plågor. En liten känning i ryggen(ganska vanligt när det gäller Danne) Det snurrar lite i huvudet (gör det väl jämt på Danne) Man är lite stel sådär i hela kroppen. Känns som att mycket massagestol är en bra idê idag.


Underbara ledighet börjar nu !

Dagarna går fort ! Nu var man ledig igen efter 3 dagar av arbete. Rätt bra,  Nu blir det 5 dagar ledigt ! Ännu bättre!





Det är lite kvar.

Sitter på jobbet och tittar på klockan. Jag har lite kvar sen har man gjort detta arbetspass också.
Hoppas allt är bra med er och att ni har mysig kväll.


Är ni bra på att komma i tid?

Klockan är och klockan _ _ ska jag vara. Det hör vi ofta och man lever med tiden ständigt. Är ni bra på passa tider? Jag tycker att jag är bra på det. Iallafall om det bara beror på mig om jag ska vara i tid eller inte. Det har väl hänt några gånger att man har försovit sig. Jag har någon gång missat en klippning på det sättet. Naturligtvis har jag också försovit mig och inte hunnit i tid till jobbet. Tider att passa och hit och dit det lever vi med dagligen. Jag tycker det är ganska lätt att passa tider. Jag kommer ofta innan jag ska vara på plats, men ändå inte för tidigt. Om allt beror på mig om jag ska vara i tid eller inte så brukar jag fixa att komma i tid. Exakt nästan alltid. Klockan är och när klockan är då ska jag vara, det lever vi med varje dag. Idag var det: 11:30 lunch senare blir det: 13:50 jobb osv. ...


Vinter !

Lite bilder med vinter. Från igår då såklart. För nu börjar ju snön försvinna igen.





Snart är det jobb igen




Godmogon !
Hoppas ni har sovit gott. Jag hade en lugn dag igår. Jag tar det ganska lugnt nu med. Jag har en lång dag framför mig med jobb. Lite mat får jag hämta och sen är det dags igen. men detta är sista dagen från denna veckan sen börjar jag inte jobba igen förrän på tisdag nästa vecka.


Vänersborg-2011 01 10

Det blev vinter här i VÄNERSBORG också.












2012 01 10




Denna långa dagen.

Hej !

Då var man hemma. Snön faller och blir liggande. Nu kom vintern ändå.
Jag glömmer naturligtvis min mössa hemma. Typiskt...


Helt slut redan !

Lite mat har jag hunnit med att få i mig.


Idag blev det lasagne...


Har grejat med allt möjligt nu under förmiddagen. Allt går i rasande fart, men ingenting blir liksom färdigt. Öhhh...
Nu är jag helt slut och då har jag inte börjat jobba än. Har ju lite busskörning också. Det är ju mitt yrke de.  Bara att "bita i det sura äpplet" och köra på. Detta blir en lång dag. Men jag är ju snart ledig från körning med den blå "saken" igen. Jag jobbar ju bara 3 dagar denna veckan sen är jag ledig i 5 dagar i rad. Jag ska nog fixa detta. Känns inte som man bränner ut sig på 3 dagar av arbete direkt. Snart dags att göra sig i ordning då för arbete. Jäklar vad mycket jag hade att göra och jag fick gjort en hel del idag. Känns därför lite knäppt att man inte blir färdig. Men så är det. Det går ju framåt hela tidemn i allafall. Det är ju bra !


2012 01 09

Godmorgon !
Uppe tidigt är jag och jag har massor att göra denna måndag så det är bara att sätta fart redan nu. Jag har många timmar i bussen också idag, men  det blir i eftermiddag. Det blir emn lång dag att kämpa på med denna måndag.
Har sovit ganska dåligt i natt. Undra vad detta egentligen beror på? Man somnar på kvällen vaknar till mitt i natten, somnar om, vaknar för tidigt på morgonen, somnar till någon timme och vid nästa uppvaknade så kan jag sen inte somna om. Detta är något som stör mig. Det kanske är ett I-landsproblem, men det känns som att det inte är så nyttigt för kroppen att inte kunna sova ordentligt på natten. Fast denna gången har det ju ändå blivit lite som jag vill ha de. Jag går och lägger mig ganska tidigt på kvällen och nu har jag stigit upp ganska tidigt, men ändå inte för tidigt. Nu ska jag bara hitta ett sätt att göra sova utan att vakna under natten också.


Tankar denna kväll.

Året 2012 såhär långt har blivit ungefär som jag har tänkt mig.

De mesta är som vanligt. Jag slappar och kämpar på samtidigt. Men det mesta känns bra och jag tror på att allt mitt kämpande kommer att ge mig "lön för mödan" så småningom. Rätt ok känsla. Kämpa på nu och så veta ganska säkert att man får  det bättre sen. Kanske kan man fixa så att det blir så mycket bättre så man aldrig mer behöver kämpa sig till sig någonting. Kanske inte riktigt kommer att funka för jag är ju ändå Danne och jag har alltid varit en kämpe. Det är liksom en naturlig del av hela mig så det är inget man bara tar bort. Det ingår liksom i min personlighet. Tror jag iallafall? Även om jag ibland har tvekat på det också. (Slöa perioder har jag ju haft)

Mycket känns ändå helt ok just nu även om det är mycket kämpa och lite lyx och skumpa. Jobbar på gör jag utan sjukskrivining eller bekymmer med att få beviljad ledighet  . Det "rullar" på utan några större bekymmer om man säger så.




Passen jag kör är helt ok. De är inte många pass som liksom är för långa.¨Jag har heller inte upplevt att något pass av det jag kör känns stressigt. Kanske någon tur sådär, men i det stora hela är de ganska lugnt. 

Med mina vänner funkar det bra med (bäst). Jag har att göra på min fritid. 




Fritiden :
Vill ha fritid i framtiden med lite kämpa, men jag tror inte det är möjligt för att jag är ju Danne och jag hittar alltid på något att kämpa för. Men för att ha en fritid som man ändå vill ha så gäller det att det kommer in "cash". Jobba och dra in "cash" är det som gäller även i framtiden så man har en så häftig fritid som möjligt. Under den perioden då man har det bra och gör de man drömmer om , då behöver man iallafall inte kämpa.
UNDERBART  !!!


Nja...

Såg denna trailer precis på den nya Hamiltonfilmen. I NATIONENS INTRESSE...  Det känns inte som en jättebra film, men man kan ju aldrig vara säker.  Det verkar ju vara många bra skådespelare med fast det känns som att det inte riktigt hjälper.  Men man ska väl inte säga för mycket innan man har sett den. Jag hoppas alltid att jag har fel när jag innan inte tror att en film är bra. Det är ju häftigt när man ser en film första gången och man då inser att den är riktigt bra!! Så jag hoppas att denna ändå är bra fast jag inte tror det. Men NJA....


Skönt med lite träning.


Skönt att köra lite på gymmet. För en liten stund kan man släppa allt och bara träna liksom. har så mycket att göra så bara skönt att komma ifrån de för ett tag.


2012 01 08

Godmorgon !
Ännu en dag där solen tittar fram. Känns som att det blir en bra söndag. Jag ska ta mig iväg till gymmet. Hoppas det går bra även om det ofta känns bättre på eftermiddagen eller kvällen. Men jaghar så mycket att göra idag också så ska de bli någon träning så får det bli nu.


Ovisst och det går långsamt men jag ser de positiva ...

2012 blir ett ovisst år för mig. Det förstog jag innan det börja. Nu har året varit igång ett tag och det har väl blivit precis som jag har tänkt mig.

 

 

Även det som är nära nu känns ändå ovisst.

 

Jag har massor att göra. Iallafall är det så de känns. Det mesta känns ovisst om allt jag har att göra kommer att bli som jag vill. Men jag tänkte på en sak: Om jag hade haft samma saker att göra fast det inte hade gått och googla hade jag då orkat kämpa på som jag gör? Jag hittar all möjlig information som jag tror att jag har nytta av i allt jag har att göra. Att ta reda på saker och ting utan att behöva fråga någon annan. Bara googla och vips har man hur mycket information som helst om det man söker. Dagens Samhälle känns fantastiskt på ett sätt för man kan ta reda på saker så enkelt själv utan att behöva fråga en "veta bättre person" Man förser sig med info blixtsnabbt och man behöver inte vänta på att någon annan ska göra något innan man själv har tagit reda på fakta.

 

Allt jag har att göra är en blandning av allt möjligt som inte har något med varann att göra. Mycket av det jag gör känns ganska nära, men det känns lika ovisst nu som för några månadersen. Nu tror jag ändå att allt jag kämpar med kommer att lösa sig till det bästa. Jag tror inte jag hade kämpat med allt annars om jag inte hade trott att det kommer att gå bra. Det mesta av saker man gör är ju ingen mening med att göra om man inte tror att man  fixar de, eller ?

Känns skönt att ha den positiva tron även om mycket av allt jag gör går långsamt framåt just nu. Men jag är noga och jag fattar inga förhastade beslut. Känns ju som gnska klokt. Dessutom kan jag ärligt säga att jag tror att jag kommer att fixa allt som jag har planer på  att göra detta år 2012. Känns rätt bra det också.

 

 



2012 01 07



Godmorgon på er..
Jag fattar inte att man kan sova så gott. Har sovit jättebra.. Blev sent inatt, men är man ledig  gör det ju ingenting. Jag kan ju vända på dygnet och det gör inget. Får se till bara att man inte blir för slö av det bara.
Hoppas det blir en underbar lördag !
Ha en trevlig dag !




En stor nyårsraket!



En halv dag (röd dag) med Danne !

ACTION I BADRUMMET !
TITTA PÅ UTSIKTEN !
DANNE I SÄNGEN !


Vill ha lite mer action liksom.

Har varit ute på en långpromenad. Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, och tillbaka till stan. Jag har gått detta varv säkert 9 999 ggr (kanske mer kanske några gånger mindre). Jag tror inte jag vill gå ut såhär mer på ett tag. Jag vill liksom ha lite mer action när jag rör på mig. Lite mer POWER, något att bita i om man säger så. Dessutom har jag inte så mycket tålamod över till långapromenader längre. Jag tänker under hela vägen: Är jag inte hemma snart.












2012 01 06

Godmorgon !
Skönt att sova ut till 09:00 
Nu ska jag ta mig ut på en långpromenad. 3 timmar ungefär har jag tänkt. Kan vara skönt att rensa tankarna lite.
Det var längesen jag var ute och gick riktigt långt så vi får se hur detta GÅR, om man säger så..
Ha en bra dag !




Lugna gatan.

Har haft en lugn vecka på jobbet. Så lugnt så det som har varit jobbigt är bara den där tidiga uppgången som man måste göra klockan 03:30 varje morgon. Fast egentligen tycker jag det har gått bra också. För är de bara det som är jobbigt så har man det ju bra under sina arbetsdagar. Skönt nu att vara hemma och att inse att man är ledig fredag, lördag och söndag. Jobbar igen gör jag på på måndag, men nu är de det helg och njuta av ledigheten som gäller.


Snart hemma igen !

Nu är det bara en kort stund kvar av arbete. Sen får jag gå hem. Hämtar väl mat någonstans först innan jag traskar hem. Tar en sista tur nu för denna veckan. Köra försiktigt ska jag göra såklart.  Tänk på det ni också om ni ska ut i trafiken. Drive Safe..


2012 01 05

Godmorgon !
Dags att upp och jobba igen. Jag har sovit gott. Känner mig ganska pigg trots att klockan är 04:00 på morgonen.
De är ju bra. Nu ska man jobba på en sista dag för denna veckan sen tar jag helg och det är ju häftigt att redan ta helg tidigt en torsdag eftermiddag.


Snart är de dags att sova.

Sitter här och "nickar" till i massagestolen. De är snart dags att sova. Skönt att man är hur trött som helst ganska tidigt på kvällen. Ska ju upp tidigt imorgon igen. Skönt att det bara är en arbetsdag kvar sen blir man ledigt igen. Gött de...


En snäll award av Katta !

Har fått en award av Katta där hon skrev: Danne verkar vara en genomgo kille. Minns inte hur jag hamna här heller men upptäckte snabbt att han bor nära mig så det blev bloggen mer intressant, och nu är jag fast. Blir en del videobloggar vilket jag gillar. Han älskar oxå att resa. Jag själv reser inte så ofta så det är roligt att få se nått annat genom hans blogg.
http://kattaaa.blogg.se/

När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:
1. Klistra in awarden på din blogg
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!
Jag skickar denna award vidare till dessa 5 fina bloggare)

1.Katta : Jag kikar in på hennes blogg ibland. Hon har mycket bra kvalitet på sina bilder. Jag gillar bloggar med riktigt fina bilder. Kanske för att jag själv inte alltid är så bra på att ta bra bilder. Hon har följt min blogg ganska länge. Alltid snälla goa kommentarer får jag alltid av henne. Katta verkar vara en duktig tjej som tar väl hand om sina tre barn.

2.Carro Andersson: Hon är en tjej som har bloggat väldigt länge. En rolig tjej som gillar att shoppa och festa. Hon och jag har lirat pingis i samma klubb i några år en gång i tiden. Kul att man kan följa henne på nätet nuförtiden, via hennes blogg.

3. Anna-Maria Lacatus: Träningsblogg som är riktigt bra. Hon bloggar om allt som har med tränig att göra plus lite annat också. Jag gillar folk som tränar mycket. Denna tjej lever ju för sin träning. Kul att se att det verkligen ger resultat. Jag skulle själv vilja orka träna så mycket som hon gör.

4.Schmarro.blogspot.com/ : Jag har inte listat ut vad denna tjejen heter, men hon är iallafall en tjej som skriver väldigt bra blogginlägg. Mycket text, lite bilder. Jag gillar egentligen mycket bilder när vi snackar bloggar. Men detta kan få vara ett undantag som bekräftar regeln.

5. Sonja: Tjej som man ofta hör i radio. Hennes blogg är riktigt rolig ! Klurig bloggare som får till en lite annorlunda blogg, men detta är riktigt bra tycker jag!!


Är ganska trött nu.

Hemma igen från ett för mig jobbigt pass på gymmet. Jag var ganska trött redan innan jag börja. Det är ju inte så konstigt när jag kliver upp nästan mitt i natten under mina förmiddagsveckor. Det är inte konstigt om man i kroppen känner sig trött och seg. Men jag kämpar på så man får vara glad för de lilla man orkar med.


Nu får de bli träning.

Ska ta mig bort till Sportlife och kämpa på.
Ha en fortsatt bra dag !


2012 01 04

De blir bara lugnare och lugnare att köra buss. 2012 börjar lugnt. Jobbar på, men egent
ligen är det rena semestern att köra just nu. Denna vecka har varit lugn i 3 dagar. Tror inte det blir annorlunda imorgon. Efter denna lugna vecka tar jag helg och är då såklart ledigt. Nästa vecka är de jobb 3 dagar och sen blir jag ledig från busskörning 5 dagar på rad.  Lugnt Nytt År säger jag bara.


Eva Cassidy..



Jag vet vad jag vill det är en bra början.

Dom första dagarna av 2012 har jag känt mig väldigt lugn och avspänd. Så härligt att det känns så. Man bara gör det man ska göra, men känner ingen stress liksom. Ok ! Jag är inne i värsta kämpa perioden och jag känner att nästan allt jag gör går långsamt just nu. Men även om jag vill just nu att saker jag fixar med  ska gå fortare än vad det gör  så tar jag det ändå lugnt och är helt avspänd. Kanske beror det på att jag har mycket att göra, men jag vet inte så mycket hur framtiden ser ut. Det är mycket som är ovisst. Tex vet jag inte om köket kommer att kosta mer än vad jag har satt upp som slutmål för mitt sparande. Är det så att det kommer att kosta mer än vad jag tror då måste jag allvarligt överväga med mig själv om jag ska kämpa på mer och ösa in mer pengar till köket eller kanske gå ner i standard så det jag har sparat ihop räcker. Ett annat alternativ är ju att renovera något annat. Något av rummen eller kanske inte alls renovera utan lösa bostadslånet. Men allt dessa beslut med att överväga fram och tillbaka och bla bla bla  ligger ändå långt fram i tiden och just nu är det bara spara ihop pengar som gäller. Sen får vi se hur det ser ut med allt när jag väl har kommit så långt så sparandet är klart. Jag kan liksom inte skynda på detta (jag vet iallafall inte hur de ska gå till) Därför är det nog så att jag känner mig ganska lugn just nu. För jag kan liksom inte skynda på det mer utan jag har insett att det kommer att ta den tid det tar. Det har aldrig känts lättare att leva i nuet än vad det gör just nu. Jag vet vad jag vill. Det stora målet, men det som gäller nu är att vara grymt fokuserad på nuet och ha ett jäkla tålamod. Det är nu det dyker upp bekymmer och problem, hinder som jag måste ta mig över. Dom finns där vare sig man vill eller inte Att planera för mycket i detalj för långt fram i tiden kommer inte att funka för jag kan inte veta hur allt ser ut då. Mycket för mig känns ju ovisst så det bästa jag kan göra är att kämpa på i nuet  och hålla mig lugn och avspänd hela vägen till målet.



Försöker göra en videoblogg




Peter Forsberg !

Har ni inte sett dokumentären om Peter Forsberg som visades för ett tagsen så tycker jag ni ska se den. Har man sett den så kan man lätt se den en gång till !  Jag har nu sett den 2ggr. Han är verkligen en fantastisk person. Och "sicken" hockeykarriär han hade ! Det är svårt att inte bli imponerad. När jag väl börjar titta på denna dokumentären så kan jag inte slita mig från den. Jag blir helt härnförd !
http://svtplay.se/t/166297/_21_peter_forsberg


2012 01 03

Tjena !
Har haft en behaglig arbetsdag. Ganska lugnt att köra. Det jobbiga är bara att ta sig upp tidigt på morgonen sen är de lugnt när man väl sitter i bussen. Rätt skönt att det enda som är jobbigt med arbete idag är att ta sig upp på morgonen. Är det inte värre än så denna dag ska  man vara nöjd tycker jag.


Skönt att man inte slöar till.

Skönt att köra lite gym ikväll. Körde ganska bra. De kändes lite tufft, men trots det så kämpade jag på liksom.  Jag är nöjd med detta passset iallafall. Det är bara att kämpa på. Som med mycket annat.
Jag har ju mitt nyårslöfte att tänka på. INTE VARA FÖR SLÖ ÅR 2012 ! Att man har lovat sig själv att aldrig slöa till ger säkert lite extra motivation till att kämpa på. De kanske gör att man ger de där lilla extra under tex ett träningspass? De känns som de har lite betydelse iallafall.


Avicii- Levels



Jessie J - Domino



2012 01 02

Hej !
Har varit och jobbat. De är förmiddagsvecka som gäller. Upp tidigt alltså, men det går bra de också. Nu har jag ätit lite och snart tar jag mig bort till gymmet. Jag har mycket att göra framöver. Så mycket så ärligt talatt så fattra jag inte hur jag ska orka. Men jag är ju en kämpe så detta ska nog funka. fram och lyckas med det jag  Jag ska försöka : Ta det lugnt, ta en sak i taget och tänka på att intre stressa utan allting får ta den tid de tar. Jag tror att det kommer att gå bra. Just nu känns lite jobbigt, men jag hoppas det blir bättre sen. De positiva är att jag känner mig väldigt lugn och avspänd. Det  aldrig tidigare känts lättare att leva i nuet än vad det gör just nu.


Sitter och kollar gamla bilder.

Sitter och kollar på gamla bilder. Dessa är från 2008. 2009 och 2010

De finns många bilder på mig när jag är ute och promenerar. Oj vad jag har gått mycket i flera år.


Någon löprunda och lite gym harde också blivit. Detta året (2012) har jag ju lovat mig själv att jag inte ska vara så slö. De behöver inte betyda att jag ska träna mer, men de blir en viktig del om man inte vill slöa till.



Jobb jobb ! Mycket har jag jobbat genom åren. Som så många andra.


Får hoppas att de blir någon mer Thailandresa i framtiden. Tror inte det blir något i år. Fast jag stänger inga dörrar.  Bilden är från 2010.

Hoppas på en skön sommar i år. De vill man alltid ha.

Detta  minns jag. Har glömt året bara, men jag gissar på 2010. Jag är i Trollhättan och är på väg för att träffa en tjej. Jag ar en date och jag har bara pratat med hene en gång innan på telefon. Tyvärr blev de inget mer efter denna träff. Jag trodde när jag lämnade henne att hon faktiskt var intresserad, men jag hade visst fel:(
Sånt kan livet vara...


En och annan bild hittar jag på mig själv i duschen eller i badkaret. När jag sitter här denna kväll och blickar bakåt.



Om 20 år eller nått så kommer jag säkert då också att sitta och titta på mina gamla bilder och minns. Tex alla möjligheter man hade eller hur söt man faktiskt var. Hoppas att jag är nöjd och glad då (om tex 20 år) och att jag mår bra.




Denna nyårsdag

Fortsätter att plocka med alla möjliga ständigt återkommande jobb. Var och handla lite. Kan konstatera att det är grått och trist ute. Stan ligger nästan öde. De är nästan lättare att se dagens ljus inomhus idag. Bara att tända lampan liksom.


2012 01 01

2011 2012 är de ju idag ! Det är lätt att skriva fel när man har skrivit 2011 hela förra året. Att man såhär början skriver 2011 visar ju lite på att man är en vanevarelse.




Dannebilder - December 2011 !






Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE