Schnizel



Dagens lunch


En morgon promenad

Jag gick upp ganska tidigt imorse och taggade ut på en promenad. De blev varvet : Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron. De vara bara så skönt att komma ut i strålande sol och tre plusgrader.




Jag har ju hela helgen på mig...






Nu har jag i alla fall kommit igång lite med min nya dator. Jag har startat upp den kollar lite vad den faktiskt klarar av. De strular lite, men de gör de alltid i början. Jag prövar mig fram lite och kommer på undan för undan hur jag ska göra ....

JAG HAR JU HELA HELGEN PÅ MIG.... att lära mig hur jag ska använda denna saken på bästa sätt.





Testing testing...

Jag provar bara min nya kamera...

  



Rosa Bandet

47 miljoner kronor samlades in under Rosa Bandet galan i går kväll. De är ju bra att trots många i dessa finanskris tider inte har så "fett" med pengar så öppnar man ändå sin plånbok och skänker lite. Det är väl så enkelt att alla känner någon som har ett par bröst, som man gillar lite extra och man vill att den personen ska leva länge.... 

 Coolast är väl Percy Nilsson som skänkte 1 miljon kronor !

http://www.skd.se/article/20091029/NYHETER/710299740/1162/sport01/*/MALMO/percy-skankte-en-miljon-







Videoblogg



2009 10 30

Hej !

Nu är de väl dags att sätta lite fart här hemma. Jag har tvätt som ska tvättas, disk som ska diskas och jag tror inte de skulle vara fel att städa upp lite här hemma också. Dessutom har jag en ny digitalkamera och en ny dator som jag inte ens har börjat använda. Dags att sätta lite fart, men vi hörs såklart senare .

Kram !



Jag tappade ju min kamera





Jag tappade min kamera i golvet
. Nu har jag fått min nya som jag fick ut på försäkringen. På denna nya har jag också teknat sån försäkring om jag nu skulle klanta mig igen.  "Flång" nya kamera ! Inte fel att få..



Dagens lunch



Kokt fiskfilé med persiljesås


Dags att sova kanske

Nu måste jag nog gå och lägga mig. Mimmi (min fågel) börjar undra varför jag fortfarande sitter uppe. Jag ska upp tidigt imorgon. Ändå sitter jag här nu när klockan har passerat midnatt. Jag kommer att vakna imorgon och känna att de blir tungt att ta sig upp, men jag klarar de för att jag tänker positivt. Tex att jag kan sova när jag kommer hem och jag är ju ledig helgen. Undra hur gammal jag blir när jag känner att detta med att sova typ 4 timmar per natt inte håller längre ????

God natt och sov gott alla .....

Kram !



Kommentarer på dessa bilder

På facebook har jag lite bilder precis som många andra. Jag har fått några kommentarer.
Här kommer dom ...




Solar du i båten eller bakis o vilar......




Du ser lite full i fasen ut..Något på gång kanske..



Studerar du hösten???





Värt att tänka på



Roliga texter



Jag fick en duch
 och jag sa usch
 in i en pornografibutik så jag fick inte chans
 att ta reda på vad han
hette vad han hade för
personummer om hans
fru knarkade när hon var yngre.............





Hon vill så gärna ha en get...
Syster Gunbritts hemlighet...


Ny liten leksak



De känns bra nu att jag har köpt mig en bärbar dator nu. Jag har funderat så länge och de blev inte dyrt heller. Jag tror att jag kommer att bli supernöjd med min nya leksak.







Ni är så snälla

Jag får ibland kommentarer som är såhär snälla !


Lisa: Ville bara säga att det är kul och läsa din blogg! Du verkar vara en snäll och chramig grabb.

Danne : Tack tack tack !!! Jag bir jätteglad för dessa kommentarer...




2009 10 29

Jobb, möte, dator och besök hos vänner.

Idag har jag jobbat såklart och de gick bra. De är ganska lugnt att vara bussförare denna veckan när många är lediga från skolan och jag jobbar dagtid. När jag kom hem så käkade jag såklart lite och sen sov jag någon timme innan de var dags för ett viktigt möte. Mötet varade ca en timme.

Idag har jag också investerat i en ny liten bärbar dator. Jag har länge funderat på att köpa mig en liten bärbar sak med mobilt bredband. Nu har jag gjort de fast när jag kom hem  så orkade jag inte packa upp de och jag ville inte heller se mitt röriga hem så jag ringde en kompis och frågade om jag kunde komma och hälsa på och de gick bra. Nu sitter jag här och har packat upp den bärbara datorn, men jag väntar till imorgon med att starta igång den för att se hur den fungerar.

Kram !


Dagens lunch



Köttfärslimpa.....


Katrin Zytomierska i The Voice från idag

Katrin pratar om sin bebis.....







Nu blir de fika . Kram !

0-2062f34bf4a1918c611c36a83081c5df.png

Kolla varifrån!

Nu blir de fika . Kram !



Hemma igen

De blev en promenad i mörkret på kanske sex kilometer. Det är skönt att promenera, men de blir lite tråkigt för de blir ju mörkt så tidigt nu. Skönt ändå med ett lite softare rörelser än man gör på gymmet. Jag ska nu ta och lägga mig  i soffan och fortsätta läsa på en bok som jag har börjat på. Bara skönt att slappa lite innan de är dags för sängen. Imorgon ska jag upp  tidigt för att jobba igen och efter de ska jag sitta i möte i ett par timmar. Får se om jag skriver mer i kväll. Har lite dåligt med kreativitet i "blogghuvud" just nu. Vi hörs när vi hörs . Kram ! 



Promenaden känns bara bra. Kram !

0-71458154c4439defcec81e21621ad4f3.png

Kolla varifrån!

Promenaden känns bara bra. Kram !



Nu får de bli en promenad

Nu ska jag ta och dra ut på en promenad. De var längesen nu. Jag bloggar lite från mobilen och sen hörs vi även mer i kväll.

Kram !



Jag blir lite besviken

Dagens lunch idag bestog av kotlett och de smakade bra, men nu är jag besviken på mig själv ! För efter (eller om de var före) lunchen så käkade jag en bit äpplekaka och jag blir bara trött på mig själv när jag inte kan ge fan i gosakerna. Nu sitter jag här och känner mig som en "looser" som inte klarar av de jag har satt upp som mål, som är att inte äta tex bullar, kaker och glass varenda dag. 

Okej ! En liten bit äpplekaka idag de kanske inte gör så mycket, men de värsta är att de är inte slut på mina dumheter där. Jag drack även läsk till maten. AJ aj....  Ingen bra dag såhär långt. Maten då ? Ja den smakade bra...




Godmorgon !

0-3ee1550a29933f0caeeca3ff72e1bf39.png

Kolla varifrån!

Godmorgon !



Värt att tänka på




Där ingen egenligen vill bo

Jag har hängt lite i ett område idag där ingen vill bo, men en del gör de ändå. Jag vet inte vad jag ska kalla området så jag låter bli att kalla de för något. Jag har i alla fall märkt att dom som bor där jag var idag dom säger att dom bor där av 2 skäl.

1
De är bara tillfälligt tills jag hittar något annat ...

2 Eller: Jag måste spara pengar...



3 De tredje kan jag tänka mig är att de är fullt överallt där dessa människor egentligen vill bo...

Jag har aldrig hört någon säga att dom trivs att bo i detta område som jag var i idag.













Nej ! Vad svårt de är



Dagens lunch bestog av Frikadeller med ris och curry. Jättegott var de. De som jag blir så jäkla förbannad på är att jag redan knappt en dag efter att sa till mig själv att jag skulle ge fan i att äta typ glass kakor, ja ni vet. Vad gör jag idag efter lunch ? Jo ! Jag drar i mig en massa glass . FAN vad trött jag blir på mig själv. Hoppas jag nu kan hålla mig från de ett tag ....


Ingen rubrik

God natt ...


Mera Bagger



Värt att tänka på



Gör det nu !

Jag har börjat läsa GÖR DET NU ! Den är skriven av Rita Emmet. I boken får man många tänkvärda tips på hur man faktiskt kan hitta vägar att ta tag i saker och ting på ett effektivt sätt. Den handlar mycket om att ändra på sina vanor så att man inte så lätt skjuter upp och förhalar...  



Bagger

Blir ni fövånade om jag säger att jag gillar att höra denna tjejen sjunga ?

Jag tycker detta är en riktigt bra låt ....







Tack !

TACK ! FÖR DENNA KOMMENTAREN SARA.

Gillar din blogg grymt mycket måste jag säga!=)


Detta kan vara lika svårt som för rökare att sluta

Jag har ett bekymmer som jag brottas med lite. De skulle nog kunna jämföras med en rökare som försöker sluta röka, men har svårt att göra de.

Jag vill gärna äta godis kakor, bullar,  desserter De kan vara glass eller något annat åt de hållet.
Jag äter inte mycket av detta men de blir alltid något av de där goda efter en av alla måltider på en dag. Jag försöker att inte äta de, men blir man sugen så blir man. Sen efter så är de en Danne med dåligt samvete och lite magont som ångrar vad han just gjorde.  Idag har jag ätit en kaka efter lunchen, men de är allt. Jag gick förbi kak och bullhyllorna i mataffären och på gymmet av alla ställen bjöd man alla som var där  idag på detta.



Men samma där. Jag gick bara förbi. Nu har jag verkligen bestämt mig inget mer av detta.



På hela denna veckan. Jag ska inte sluta helt, men jag ska minska intaget betydligt.





Klart att man kan ha ketchup Titti

Lyssnade ni på rix morron zoo i morse ? De var Tittis tur att Hissa och Dissa idag. Jag förstår inte varför hon dissar ketchup på pytt i panna. Hon sa att de ska vara rödbetor och ägg och inte ketchup.

Jag tar gärna ketchup istället för rödbetor. Det är inget fel på Ketchup till pytt i panna.



Bröstcancer

Vi är fortfarande i oktober månad och dom senaste åren just i oktober samlas de in pengar till rosa bandet. Jag skänkte lite pengar förra året. Jag köpte de Rosa Bandet förra året och idag skickade jag i väg ett SMS. Skriv BESEGRA 1519 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Du kan läsa mer om kampanjen HÄR .

En person som står dig nära kan drabbas av just bröstcancer. De drabbar då inte bara den som drabbas utan de drabbar ju anhöriga, vänner, arbetskamrater med mera. Så skänk  lite pengar till Rosa Bandet redan i kväll. De behöver inte bli så dyrt. Ett Rosa Band kostar kanske 20 kr och ett SMS kostar bara 50 kr. De kan i alla fall jag
leva utan.
 

 



Måste få upp lite tempo och flås





Har varit på gymmet idag. De var säkert 7 eller 8 dagarsen jag var där senast. Var ju lite sjuk och dålig förra veckan .....

 Jag kommer att köra många löppass denna veckan så jag får upp flåset och tempot i kroppen igen. Idag körde jag 30 minuter på löpbandet  utan vila.




Kul med kulkorv

Nu har dom tänkt till. Kulkorv i paket. Vilken bra ide ! Om jag skulle få för mig att laga mat någon dag så kan jag ju göra både Makaroner med korv och pytt i panna útan att behöva skära korven i bitar !
Nu kommer de att gå ännu snabbare att göra den maten som redan innan kulkorv fanns gick fort att laga.
De är redan klart... Rolig och kul ide med kulkorv ! Tummen upp för de..



Jobb jobb

Jag vet snart inte skillnaden på  morgon och kväll. Vid denna årstid så är de mörkt när jag går till jobbet och sen mörknar de redan vid fem på kvällen osv.. Ja de är inte lätt för mig när jag dessutom går och lägger mig sent, går upp tidigt och sover ibland mitt på dagen, men inte idag.  Rörigt rörigt, men jag får ändå till min dagar med träning, jobb, kost och vila.



Tidig morgon. Klockan är 04:30 ...



Min lunch ... Pannbiff med murkelsås...



Väntar på att få lösa av ...





Hösten är väl inte min "favvoårstid", men det är vackert med alla färger på löven



2009 10 26





Godmorgon ! Nu är de dags för ny arbetsdag.

Ville bara visa mig innan jag taggar i väg.

Hoppas ni får en bra dag !

Kram !


Får sova en timme längre i morgon

Nu är de snart dags att sova. Jag ska upp och jobba i morgon. Jag ska upp otroligt tidigt, men jag får ju sova en timme längre med tanke på att de är vintertid nu. Eller får jag de ? Nej kanske inte jag ska ju upp samma tid ändå eller är de så ? Bäst att inte fundera kring de utan de är bara att kliva upp när klockan ringer och tagga i väg till jobbet ..

Jag var inne precis på Viktorias blogg. Ni vet den där MÅBRA - bloggen. Jag gillar den jättemycket jag ska banne mig "lusläsa" hela bloggen. Varenda inlägg som hon har skrivit under ett helt år ska jag läsa jätte noga för så bra tycker jag den är .....

Jag ska sitta uppe några minuter till för jag har lite saker kvar att fixa innan de är dags att krypa ner under täcket och sovaaaaaaaaaaaa ! Jag har drömt mardrömmar två nätter i rad så ska jag drömma om något i natt så  hoppas jag att jag inte drömmer om något otäckt.

Ta hand om er , hade bra, kram och god natt.







Svar på kommentar !

Clara:
Hej Danne! Kan inte du göra ett videoinlägg o svara på varför du alltid sitter hemma själv, och aldrig umgås med vänner? eller det kanske du gör, men det syns inte!



Lite middag



Jag har varit på min favvoresturang och käkat lite cordon bleu med ris.


Dagens lunch

Fläskfile Black And White





Varför ska jag ha så mycket klockor

Två gånger om året så är de inte roligt att ha för många klockor. Just nu är de så. I natt ska ju klockan dras tillbaka en timme. De gillar jag i alla fall för då får jag ju sova en timme längre. Bra bra...

De är ju fasen vad klockor man ska ha överallt !

 

Kram !



Den bästa tränaren jag vet.

Jag sitter och tittar på lite pingis där jag själv spelar, eller tränar. De är från ett träningsläger i Falkenberg. När jag spelade pingis som mest så var jag ofta på läger i just Falkenberg. Stellan Bengtsson som bla vann VM i singel 1971 var alltid tränare när jag var på läger där.  
Ingen har lärt mig så mycket pingis som  Stellan Bengtsson.












Solsidan upp som vanligt.

Jag är käkat lite kvällsmat. Ni vet ägg som är stekta på en sida. Det tycker jag är så gott.



Videoblogg



?????

Hur stavas ordet mail, eller stavar man de mejl.


Någon som vet ?????

Det ordet står inte med i min ord-bok för den är tryckt 1985..... Och då fanns  inte ens internet.





Min kära massagestol

Jag fick ett mail från en kille som skrev att han hade köpt en massagestol. Han skrev att han var missnöjd med den och att den inte masserade skönt.  De första jag frågar är vad kostade din stol. Han svarar att han har betalat 1600 kr.

Där har du svaret. Man får vad man betalar för ! Jag har sett massagestolar som kostar 1300 kr och 45 000 kr. De kanske finns ännu dyrare ??? Ska man köpa en massagestol så lägg lite pengar på de för de kan inte vara roligt att första gången sätta sig i den och känna att den inte masserar skönt. 
Min kära stol kostade 15 000 och den masserar hur skönt som helst...

I LOVE MY MASSAGESTOL ! 


Jag vet....

TVÅ MÅNADER KVAR ! Jag vet, de är långt kvar till jul. Men jag har redan sett att vissa affärer har börjat sälja julsjärnor. På jobbet ska är de  julbord om ngefär en månad och jag har börjat dricka julmust. Så ! Vi kör lite julmusik redan nu .... Det är ju den datum 24 idag, fast de är 2 månader kvar.....




Oj !



Middag med glass



Blev ingen pizza utan pasta och glass efter
...



I affären



Jag är hungrig igen



Får se hur jag gör ?



En paraply-låt

Det regnar och regnar och de är så tråkigt, men man får väl försöka vara lite cool i regnet och lyssna på denna paraply-låt.

Under my umbrella...



Min sop-påse

De är så jobbigt när sop-påsen är så full att man måste trycka ner skräpet för att överhuvudtaget kunna få ner något. Ibland är jag dålig på att tömma mina sop-påsar. Dom blir ofta överfulla innan jag tömmer. Dagens I-världsproblem eller vad kallas de ???



Katter och jag

Jag tänkte istället för att lägga upp så mycket ego bilder på mig själv så kan jag i detta inlägg lägga upp lite bilder på katter. Jag älskar katter. Jag har växt upp med de och hade jag inte haft Mimmi (min fågel) eller bott i en lägenhet så hade jag skaffat mig en katt. Man kan ju ha katt i lägenhet inget fel med det, men jag villhelst att min katt ska kunna röra sig fritt ute i naturen och de går ju inte så bra i stan. Men de är bara vad jag själv tycker....









Lycka till

Vill bara önska er lycka till ! Alla ni som skriver högskoleprovet idag.


Lunchtime



2009 10 24

Idag ska jag vara modig genom att minst en gång säga vad jag tycker.




Dags att sova

Jag tror jag går och lägger mig. Jag sitter här och tittar ut genom mitt fönster. Jag ser inte mycket för de är ju svart ute. Jag funderar och funderar. De jag tänker på vågar jag inte skriva här på bloggen. Jag tänkte för en sekund skriva de, men jag ändrade mig. De skulle ha handlat om väldigt mycket känslor. Ni vet de där man tänker att man någon gång ska göra, men inte vågar. Eller de där som man är antingen glad över att man har eller ledsen över att man kanske aldrig får.

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon är de marknad och de ska bli kul.

Kram och godnatt....




Prästen



Hej i natten ! Har precis sett klart filmen Prästen. Den är en av dom bättre nya Wallander filmerna. Den är helt klart värd att se.

Kram !


Nu blir de en film

Tjena i hoppas ni mår bra. Jag har ätit lite och nu tänket jag sätta mig och mysa under en filt och titta på den nya Wallander filmen. Varit och jobbat idag. De var ganska mycket folk som åkte idag de var full rulle hela tiden. Får se om jag bloggar mer under natten. Jag har ganska mycket tankar som jag vill skriva av mig om, men jag får se om jag orkar sitta uppe. Nu blir de i alla fall en film.

Kram på er  ...







Tappade den i golvet

Jag tappade en av mina älskade dagitalkameror i golvet. Den gick sönder, men som tur är så var den försäkrad i ett år till. Jag har en sk trygghetsförsäkring. Det innebär att även om kameran skulle gå i tusen bitar så är de bra att lämna in alla delar och jag får den lagad eller så får jag en ny. Allt kommer att kosta 100 kr i självrisk och de kan jag leva med.

Kram !


2009 10 23

Tjena !

Då var man vaken igen. De är fredag  och då är de snart jobb , men sen är man ledig efter dagens arbete. På Lördag är de den årliga oktobermarkanaden här i Vänersborg. Så då blir de väl att gå ut och spendera en massa pengar där. Den brukar ligga sista helgen i oktober, men av någon anledning så ligger den i år näst sista helgen istället. Jag brukar pricka in jobb den just den helgen när de är marknad. Nu är de inte så utan jag är för en gångs skull ledig, och glad är jag för de.

Nu får de bli något att äta och sen är de jobb igen. 

Hoppas ni får en fin dag alla, kram ! 



Katrin Zytomierska i The Voice från idag






Gårdagens fisk


Godmorgon  !

Eller kan jag säga de klockan 12 :00. Ja idag kan jag de. Jag har precis gått upp och de blev lunch på en gång .Jag glömde ju att ta med mig fisken till jobbet  i går så Danne fick äta den i dag i stället. Kan ni tänka er Danne äter mat från i går. Om en timme ska jag vara på jobbet igen och de går säkert bra. Jag ska inte skriva fler inlägg om min huvudvärk, jag lovar. Jag har läst lite andra bloggar som skriver liknade inlägg och dom är bara jobbiga att läsa.

Hoppas ni får en bra dag.

Kram !








Nattblogg



Nu är de dags att krypa ner under täcket. Jag kommer att sova jättegott i natt. De känns i hela kroppen, det kan jag lova. Hoppas ni också sover gott i natten som nu har blivit väldigt sen.

Kram !





Detta och mycket mer vill jag inte vara utan



Pengar
och de ska vara mer än vad jag har i handen...



Dator
Inget Danne liv utan internet



Bloggen

Skulle ni vilja vara utan den ? De vill inte jag .....



Mimmi

Har svårt att tänka mig ett liv utan min Mimmi

+
Bror, syster och alla mina vänner.....





Kameran

Ingen kamera = inte lika bra blogg



Massagestolen
Den har räddat min rygg flera gånger om

Kram !



Tur att jag hade nyckel



Många tycker säkert att jag är knäpp. För hur kan man glömma av vad man har för kod till sin egen port ?

Det är inte så konstigt för jag slår inte in den så ofta. Nu när jag kom hem efter min långa arbetsdag så var de faktiskt så att jag hade glömt bort va de är för kod till min port. Det är ju tur för mig att jag har nyckel att öppna med.


De blev en burgare istället

Nu sitter jag här igen efter en bokstavligt talat sjukt lång arbetsdag. Jag har fortfarande huvudvärk och de vill verkligen inte gå över. Dessutom glömde jag att ta med mig min fisk till jobbet så jag fick tagga iväg och köpa en burgare istället. Fisken får jag väl äta i morgon.

Jobb jobb jobb, det är de i morgon också. Om ca 12 timmar sitter jag i en buss igen. Men jag får gå hem några timmar tidigare än idag och de är ju skönt.

Kram !







Nu är de bara 1,5 timme kvar sen f

76a064d2207d3b9572c577c8ba7bdae7.png

Kolla varifrån!

Nu är de bara 1,5 timme kvar sen får jag komma hem. Go kväll alla....



Blå igen



Så ! Då var jag blå igen. Nu är de dags att jobba. Jag har ett riktigt långt pass framför mig. Min huvudvärk har släppt lite så nu mår jag mycket bättre . Jag har ätit bra hela tiden idag och jag tänker fortsätta med de. Till jobbet tar jag med mig lite fisk.

Jag säger de igen !

Jag hoppas ni alla får en bra dag ..
Kram !


Vardagliga saker , ÖH !



Diskat har jag gjort, men.........



De finns tvätt kvar att vika. Fast de sparar jag till i morgon...


Lite lunch

De blev något med rotmos idag.



Jag har tittat tillbaka lite på mina egna tips

Jag har fortfarnde en huvudvärk som är så jobbig att gå runt med så jag skulle egentligen bara vilja strunta i allt och gå och lägga mig. Jag mår inte så bra just nu och de är inte roligt. Jag har ju en kategori här på bloggen som heter Tips som får mig att må bra ! De kanske vore läge att själv titta på den kategorin.

Får se när denna huvudväk släpper. Just nu har jag tappat suget på allt. Jag gör bara de jag måste göra. Känns lite tråkigt, men jag orkar bara inte just nu.

Jag ska snart dra ut och hämta lite mat. Jag håller nere i tvättstugan och sen så ska jag ta mig till jobbet igen. Jag har en jättelång dag framför mig, men de är bara att bita ihop och kämpa på även om de tar emot just nu.

Hoppas ni får en bra dag alla ...

Kram !


Jag känner inte efter

Jag jobbar på trots att jag är lite sjuk. Dagarna känns ganska långa när jag sitter där och hoppas att min huvudvärk ska gå över. I morgon har jag en mycket lång dag framför mig. Jag hoppas att jag orkar. Blir de inte värre då blir de jobb i morgon också.

Kram  och godnatt....









Paket Tisdag

Jag fick ett litet  paket i min postbox idag också.



Lunch innan jobb




De blev köttbullar idag. Nu ska jag snart tagga iväg till jobbet för en ny arbetsdag. De är aldrig roligt att ha huvudvärk och magont. Jag som hela tiden jobbar med mig själv i detta med att försöka må så bra som möjligt.
men jag försöker tänka att de snart kommer att gå över.

Ibland får man genomleva sådan här skit. De är ingen allvarlig sjukdom att ha lite ont i huvudet eller magen, men de är ändå jobbigt när man är drabbad av de.


Tysk knockout !

Jag sitter här och tittar på Tyskarna Rosskopf & Fetzner som på sin tid var som jag kallar de knockout- spelare. De säger bara PANG !



Nu blir de bilder

Jag läser lite om hur ciggpaketen förmodligen kommer att bli nästa år. De ska inte bara vara varnings text på paketen utan de kommer också lite avskräckande bilder. Hoppas dom blir ännu hemskare än vad som visas här så kanske inte så många unga börjar röka...


2009 10 20

Godmorgon !

Nu sitter jag här igen och jag ska fortsätta att gnälla om att jag har ont i huvdet och magen. Jag gör inget åt de direkt. Jag tar de mest lugnt och hoppas de går över snart. Jag tränar inte när jag känner mig såhär. Så viktigt får de aldrig bli så att jag tränar i vilket skick jag än är i.

Jag har jobb framför mig senare idag de är lite gråmulet ute, och vad vet jag ? Kanske är de därför jag har så ont i huvudet och magen ...



Huvudet och magen

Jag har ont i huvudet och magen. Fast jag har jobbat idag i alla fall. Jag är ganska dålig på att sjukskriva mig för jag har någon konstig princip där. Blir de inte värre än när jag först känner att det är något som är fel då går jag till jobbet. Spelar egentligen ingen roll vad de är bara de inte blir värre. Faktum är att jag har inte varit sjukskriven en enda dag sen jag började köra buss. Vet inte om jag ska vara stolt över de eller om jag ska känna mig dum som inte stannar hemma om jag tex har huvudvärk.

I morgon är de jobb igen och blir de inte värre med magen,huvudet då går jag till jobbet...



Svar på kommentar !

Ove frågar:

Tänkte fråga dig som vet och äter på koppargrillen varje dag, vad kostar pommes fläskfile där?

Tacksam för snabbt svar :)

SV: Jag hämtar mat där nästan varje dag. Fläskfile med pommes kostar 103 kr där..



Lite ÖH !

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Känns konstigt att jag inte har tränat eller fixat med annat, men känner man sig inte helt bra utan är lite sjuk så gör jag nog de ända rätta att ta de lite lugnt.

Annars då ? Ja jag måste orka igenom  kommande två veckorna. Jag är ganska säker på att jag kommer att hamna i situationer där de säkert  krävs att jag håller mig iskall och avspänd. När denna månaden är över så tror jag att jag kan lägga vissa saker bakom mig och börja se framåt. Just nu är jag lite sjuk,  de känns bara ÖH ! 


Videoblogg



Dagens lunch



Pannbiff


Jag går och lägger mig tidigt.

Jag tänker snart gå och lägga mig. Jag mår inte riktigt bra. Jag har lite huvudvärk och jag känner mig frusen. Samtidigt är de lite saker som jag går och grubblar på och de gör inte att jag mår bättre precis. Jag hoppas inte att jag blir sjuk nu. Jag går snart och lägger mig och så får jag se hur de känns i morgon.

Kram !


Ganska mycket folk

Jag har varit på gymmet och de var ganska mycket folk där. Körde ett bra pass idag också.





Blir lite gym idag med

Jag ska snart dra bort till gymmet och köra lite. De ska bli kul och de kommer att kännas skönt efteråt. Jag har lite tankar som snurrar i huvudet. De jag tänker på är mycket som har med de där ordspråket att göra. Ni vet: SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA.

Snart ska jag gymma och de är bara för min egen skull och ingen annan. De är en så underbar känsla att rycka i lite hantlar och få lite muskeldarr.


2009 10 18

Jag blir så trött på mig själv. Jag går runt och oroar mig för en sak som säkert ändå inte kommer att hända och händer de så blir de ändå inte som man har tänkt sig. Så varför går jag runt och tänker på de hela tiden.Jag har inte bett om problemet jag , men ändå får jag de och jag har svårt att släppa de.

Kan inte vissa människor vara lite mer tydliga när dom markerar något så jag slipper gå runt och fundera på vad dom menar.


Stackars barn



Jag säger de igen ! Barn måste få vara barn så länge dom är barn... Stackars liten... Jag får ont i hela kroppen när jag ser sånt här.


Han är bara 5 år



Sånna här klipp är bland de värsta jag vet. Barn måste få vara barn så länge dom är de... Stackars liten ...


Mellanmål



Nu mellanmål, Bröd, kyckling, banan och vassleprotein blandat med vatten.....



Lördag

Tjena !

idag är de lördag och de är skönt att vara ledig. De har blivit ett lugnt pass på gymmet under förmiddagen och jag har varit på min favvoresturang. Just nu sitter jag och tittar på lite pingis.

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men jag har ju lite tvätt att vika och disk att diska och sen kan man ju alltid gosa med Mimmi...

Hoppas ni får en bra Lördag !

Kram !



2009 10 17

Hej !
 Jag har varit på gymmet idag. De blev 40 minuter på löpbandet i ett ganska lugnt tempo.



Söderhamn - Spårvägen

Idag spelar Söderhamn mot Spårvägen i pingisligan och TV4 - sport sänder detta klockan 13:00 som vanligt. De som jag tycker är kul med denna matchen är att den rutinerade Mikael "ÄPPLET" Appelgren är med. Han har många EM och VM medaljer. Kul ska de bli att se ÄPPLET spela.



Hoppas nu bara att Äpplet är med annars blir ju detta inlägg lite konstigt. Fast jag kan inte tänka mig att han inte är med .......


Jag är så glad för allt !

Jag är så glad för att allt jag gör blir som jag har tänkt mig. Eller de går nästan bättre. Alla ärenden och små fix. Jag har gått up "skit" tidigt denna veckan och normalt sett så borde jag ju nu när klockan snart slår 23:00 var jättetrött. Men de är jag inte. Kombinationen träning (mycket), vila och kost funkar bra.

Jag vänder och vrider. Provar olika metoder för att hitta den där känslan av att må så bra som möjligt. Hela tiden testar jag. Träna mer vila mindre, träna mindre vila mer. Jag försöker hitta den rätta balansen mellan allt och de viktigaste är att jag hittar de som är rätt för mig.

Vissa perioder av hård träning känns tuff, men hela tiden har jag den där känslan som är så skön: Går jag och tränar nu så kommer de att kännas toppen efteråt ! Jag blir lite rädd för mig själv när jag känner att jag blir piggare av att träna hårdare längre och oftare. När jag får den där känslan av att jag bara orkar mer och mer då måste jag samtidigt ha båda fötterna på jorden och de kan vara svårt ibland.

Men jag är så jäkla glad över att jag har så mycket fritid där jag kan välja att göra vad jag vill. Jag tränar och tränar vilket gör att jag orkar och orkar så man skjuter inte så mycket vardagliga saker framför sig längre.

Fan va glad jag är att jag mår såhär bra !!!

 WOHOOOOOOO !!!!



Camilla Jacobsen

Jag har följt Camilla Jacobsen's blogg i några månader. Hon har en mycket underhållande blogg. De är mycket fest ,leva livet och "galmour model "
 i den bloggen. Hon lever livet och verkar ha kul. Jag säger bara: YOU GO GIRL 



Videoblogg 16 Oktober



Svar på kommentar !

Helena frågar:

Har du köpt din lägenhet själv? fin blogg förövrigt! :)

Svar: Ja den har jag köpt själv för egna pengar. Tack ! Kul att du tyckte min blogg va fin...


TVÄTT

Hej !

Jag håller på nere i tvättstugan denna kväll. Usch.. Inte roligt, men de måste ju göras.





Svar på kommentar !

Anonym frågar: Bor du själv eller hos dina föräldrar?
ha en trevlig helg!:)

Danne svarar: Jag bor själv i en 2:a

Ha en trevlig helg !


Dags att sova

Nu är de dags att sova igen. Jag ska upp tidigt i morgon också, men sen har jag en ledig helg och de ska bli skönt.

God natt på er ...

Kram !





Jag glömmer givetvis inte Mimmi

Min lilla Mimmi glömmer jag inte. Hon fick också lite kvällsmat. Banan tycker hon är gott..



lite mat såhär på kvällen

Jag har precis ätit så nu är jag go och mätt. De blev en omelett.

 



Min favvo i Svenska Hollywoodfruar

Min favvofru i serien Svenska hollywoodfruar är nog Maria Montazami. Till skillnad från Anna Anka så verkar hon väldigt lugn och hon verkar inte stressa så mycket som "anka" gjorde.  Dessutom så bara man ler när man hör en del av hennes underbara citat..
 


2009 10 15

Idag har jag pillat med lite saker som jag ofta skjuter på framtiden, men som ändå måste göras. De är ganska tråkigt och inte ett dugg stimulerande, men nu är de gjort. Jag skulle vilja gå ut på en promenad , men de är ju så mörkt och de är inte  så roligt att vara ute och promenera då. Jag tittar runt lite på andra bloggar och olika hemsidor för att försöka hitta lite inspiration till nya inlägg på bloggen. Jag vet inte om jag hittar något bra ?????
Jag spelar fortfarande över pingis från digitalboxen till DVD - skivor så de blir att man sneglar lite på TV ibland och då ser man sjukt bra bolldueller. Jag lyssnar på en och samma låt på youtube om och om igen, vet inte varför. De bara blir så.  I morgon är de ny arbetsdag och sen är de äntligen helg. Nu ska jag ta mig något att äta.

Kram !



Katrin Zytomierska i The Voice

DEL 1



DEL 2





Korv stroganoff fast Biff



Till lunch idag käkade jag Biff Stroganoff. Som korv fast med biff...



God morgon på er. Allt känns fanta....

010b908109b72ac2ece953614ca88c39.png

Kolla varifrån!

God morgon på er. Allt känns fantastiskt bra. Jag känner mig pigg och glad ! Jag har sovit jättegott i natt också. Livet är underbart när man mår bra ! Ni får ha en trevlig dag. Kram !



Dags avslut

Nu är de dags att avlsuta denna långa dag. Nu blir de snart sängen för min del ! De ska bli så skönt !
Jag har en känsla av att jag inte kommer att få något problem med sömnen i natt heller.

I morgon fortsätter jag med att spela över mera pingis till DVD skivor och de blir som vanligt mera jobb och besök på favvoresturangen. Jag ska såklart även köra ett hårt pass på gymmet. Jag mår så jäkla bra nu och jag får mycket gjort och jag känner mig inte trött sur eller grinig. Allt har med att göra att jag under en period har kombinerat träning, mat och vila på ett bra sätt....

Jag avslutade denna långa dag med att titta på dom två filmer jag fick. Dom är värda att se. Så de tycker jag att ni ska göra också.



Nä nu är de dags att göra sig iordning för natten.

Kram !


Videoblogg 14 Oktober



Dagens lunch



OXSTEK.....


2009 10 14

Hej !

Nu är man uppe igen kl är snart 4 på morgonen och jag ska snart i väg till jobbet.

Ni får ha en trevlig dag !

Kram !


God natt

Jag har en lång dag med mycket jobb i morgon. Så nu är de bäst att jag går och lägger mig. Jag lär sova gott i natt. God natt på er alla snälla underbara där ute.

Kram !







Härlig låt

Jag gillar denna låten väldigt mycket. Jag vet inte hur många gånger jag har hört den. Jag vet inte varför jag gillar den, jag bara gör de...



Ibland är livet inte enkelt

Funderingar och tankar snurrar runt i huvudet. Ibland är livet inte enkelt. Jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska säga. Igår var de några personer som hade ringt på min mobiltelefon. Jag var inte hemma och telefonen låg här "in my home"
De var ett samtal som jag nu har börjat fundera på lite. Frågan är ska jag säga hela sanningen eller bara säga typ halva nästa gång denna personen ringer. Säger jag allt då sårar jag och de är inget jag vill. Frågan är vad jag ska säga när jag får frågor. Kommer hela sanningen fram då ? Jag kommer inte att ljuga, men jag tror inte jag vill säga allt för vissa saker behövar man ibland  inte säga. Speciellt inte om de finns risk för att jag sårar en annan människa.

Jag är faktiskt lite rädd för detta samtal. Jag hoppas att de kommer att gå bra. Om jag inte sårar då går de bra.

 


Massage på Tisdag kväll







Sitter här lite i massagestolen. Två pass i kroppen på en och samma dag de känns så jag sitter här ett tag så blir jag kanske inte så stel i morgon.

Kram !


Lite middag efter träningen



Jag var såklart på min favvoresturang idag också. Blev en liten middag. Fick lite smak av Thailand redan nu. Den här rätten heter faktiskt FLÄSKFILE BANGKOCK....


Pass 2 för idag

Jag har varit på gymmet för andra gången idag. Jag körde en halvtimme på löpbandet. De var inga som helst problem att orka de och de känns skönt.









Snart ska jag dra till gymmet

Hej !

Jag ska snart dra till gymmet för andra gången idag. Jag har städat och diskat upp lite så nu har jag rent och fint här hemma igen. Jag håller på för fullt och spelar över allt som jag har i minnet på digitalboxen till DVD - skivor. De är nästan bara pingis ...

Nu ska jag snart dra till gymmet, men vi hörs senare.

 Ha en trevlig kväll .

Kram !


Dagens lunch



Lasagne...


Gym gym

Axlar, mage, rygg, biceps och triceps. 8-12 repetioner.
Roddmaskin 10 minuter.











2009 10 13

Godmorgon !

Bloggen har strulat lite nu på morgonen, men nu tror jag de funkar att skriva. Jag ska tagga till gymmet snart. Jag har tänkt köra 2 pass där idag.  Och vem vet, kanske får jag nya paket idag.... De är skönt att man är ledig .
Hoppas jag att ni alla får en undebar dag !

Karm !



2009 10 12 (Lunch)



Pannbiff med pepparsås...


PRIORITAIRE 1:a klassbrev

Fick ett brev idag i min postbox ...





I detta står att jag har ett paket att hämta...







Filmen vapenbröder...


Hur kunde ?

Hur kunde ? De är frågan jag ställer mig om 3 saker...

1. Boyzone - sjärnan dö ?   http://www.expressen.se/noje/1.1738643/boyzone-stjarna-dod

2. Barack Obama få nobels fredspris ? http://www.dn.se/nyheter/varlden/nobels-fredspris-barack-obama-oslo-jagland-1.970957

3. Hur kunde Sverige förlora mot Danmark när grymme Zlatan är med ? http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_3633029.svd


Crazy Table Tennis



Change Hands,Back Shot & not only...;)


Videoblogg 11 Oktober



Lite middag med dessert





Jobba jobba

Godmorgon !

Idag är de Söndag, men jag är inte ledig för de. Ska snart dra iväg till jobbet och köra lite buss. De är bara att förvandla sig till bussförar Danne och tagga  till jobbet.

Ha en superbra dag alla !

Kram !



Nu är de dags att sova






Denna dagen börjar lida mot sitt slut och jag tycker att jag ska gå och lägga mig. Nu äntligen känner jag mig som jag ska. Helt avspänd ! Nu ska de bli skönt att få krypa ner under täcket och sova.  I morgon är de mera jobb och jag ska försöka att röra på mig också. De blir nog en promenad. Jag avslutar detta inlägg med en vacker låt.

Kram !





Vackert



Kunde inte låta bli att ta en bild när jag tittade upp mot himlen tidigare idag. Vackert eller hur ?


Ush.. Jag skäms



Jag skäms lite ! Jag vill inte äta massa bullar men idag har jag gjort de. Nu har jag fått lite dåligt samvete för de. Jag måste lära mig att bullar mår inte kroppen bra av. De är bara gott för stunden. Inga mer bullar nu på ett tag DANNE !


Videoblogg 10 Oktober



Kristian du är så bra


Jag sitter här och tittar Kristian Karlsson som spelade pingis nere i Göteborg tidigare idag. De var kul att han spelade så bra dubbel med Christoffer.











De var skönt att höra Kristian när han blev intervjuad. Han säger att målsättningen är att vara skadefri och spela bra pingis. Sköna bra svar. Kul att han är så bra på att svara för sig när han blir intervjuad.


Dags att jobba igen

Godmorgon på er...

Har ni sovit gott ? De har jag ! Ja somna som en sten i går kväll och jag är så glad att jag inte har några sömnproblem för då hade nog många arbetsdagar och även träningspass  säkert blivit väldigt jobbiga.

Nu är de snart dags att tagga till jobbet. Jag har en ganska lång dag framför mig, men jag hinner i alla fall hämta mat på min favvoresturang på rasten. Så jag kommer säkert att få en superbra Lördag.
Hoppas ni får de också !!!

Ha en bra dag ...

Kram !





I morgon, lördag kl 13:00 lirar Kristian

Imorgon spelar min kompis Kristan Karlsson pingis i direktsänd TV på TV4 sport. Jag får sätta digitalboxen på time rec för att få se guld - grabben från UNDOMS EM lira pingis...

Jag säger bara HEJA KRISTIAN !!!!!!!!




Sov gott



Nu är jag trött och då är de väl bara att gå och lägga sig och sova. Jag ska försöka läsa lite innan jag somnar. Sen hoppas jag att jag drömmer om något härligt. Kanske Thailand eller något annat trevligt. Kommer jag ihåg vad jag har drömt om så kanske jag berättar i morgon.

Ni får ha en fortsatt trevlig Fredagkväll så hör vi i morgon.

Kram !


Blir inte så bra när...

De blir inte så bra bilder när jag ska försöka vinka på just bild...

Men jag försökte i alla fall.

Kram !









Har stekt ett ägg

Ägg tycker jag är så gott. De spelar ingen roll om de är kokt eller jag kan göra olika sorters omelett.
De är också gott att bara steka ett ägg. Fast bara på en sida då såklart.







Jag har en rejäl stekpanna. Fan jag missa att få med ägget på denna bilden.







Tar en ny bild och nu lyckas jag få med ägget.






Jag diskar såklart efter mig med en gång.






Nu är de bara att äta. Och ser ni ? Jag har inte glömt de gröna.






Gör tummen upp !





Nu är jag så nöjd ! Idag har jag städat köket, vikt min tvätt, diskat två gånger idag , jobbat hela dagen och nu har jag även lagat mat...


Hon är alltid så snäll

Jag har precis pratat i telefonen....

Åh va mycket roliga och spännande saker jag har fått höra nu. Jag har pratat i telefon med Karin. Vi hade väldigt mycket att prata om för de var ett bra tag sen vi  hördes och sågs. Hoppas inte de tar såhär lång tid innan vi hörs eller ses nästa gång.

Vi pratade om allt och lite mer och om igen. Hon är så snäll och de är kul att höra att hon verkar vara så glad och lycklig. Efter att ha pratat ett tag med henne så får man en nice känsla i kroppen.



Fasen va rädd jag blev

Tittade på de här klippet. Fasen va rädd jag blev !



Nöjd med mig själv



Idag tycker jag att jag kan vara extra nöjd med mig själv. Jag har nämligen hunnit med både att vila tvätt, städa mitt kök, göra rent Mimmi's (min fågel) bur och diskat. Dessutom har jag jobbat från tdig morgon till sen kväll.

Behöver jag säga att jag är NÖJD NÖJD NÖJD med mig själv !

Kram !



Ja jag kan..



Bra med lång rast



Ibland hinner man ju göra lite vardagliga saker när man har en lång rast. Skönt att jag nu har fått undan disken..


Hemma på rasten


Jag har ganska lång rast så har gått hem en liten stund. Till min stora besvikelse så finns det inget paket i postboxen idag, men jag kan väl kanske inte få presenter varje dag ????

 Nu ska jag slappa ett tag innan de är dags att jobba igen. Skönt att solen lyser de gör ju att man blir på lite bättre humör.

Vi hörs lite senare...
 
Kram !


Dagens lunch





2009 10 09

Godmorgon !

Jag ska snart tagga iväg till jobbet. Jag har en lång framför mig. Fast jag hinner gå hem en stund på rasten och de är ju inte fel !

Ni får ha en trevlig dag !

Kram !


På Lördag ...

På Lördag spelar Warta mot Rekord i pingisens elitserie. Jag tror att min kompis Kristian Karlsson(Rekord) spelar den matchen som kommer att sändas i TV4 sport. De har inte gått så bra för Rekord i elitserien, men jag tycker ju bara de ska bli kul att få se Kristian spela pingis i direktsänd TV. Tyvärr jobbar jag, men de går ju att spela in matchen som tur är.





Detta klippet är från en match i elitserien som Kristian spela förra året. Kristian är han med ryggen mot kameran i början av detta klippet. 


Pass 2

Ja ! Då var jag hemma från gymmet igen. Jag körde lite armar, axlar, rygg och mage.





Videoblogg 8 oktober



Nya klipp med katrin







Svar på kommentar !

Johan :

Hej Danne. Tänkte bara höra om du beställer extra mycket sås till din mat? ser ut att bada i sås jämt maten.




Danne: Nej jag brukar inte beställa extra mycket sås till min mat. De är ganska små formar som maten ligger i och hällar jag upp såsen och lägger maten på en vanlig tallrik så är de inte så mycket sås.


freeshy.blogg.se

Tittade lite på freeshy.blogg.se. Hon har gjort en riktigt cool videoblogg. Man behöver ju inte sitta och prata i en kamera utan man kan ju göra riktigt grymma videobloggar på annat sätt.



Lunch



Idag käkade jag gräddstuvad lever. De är väl inte min favvorätt direkt och jag äter de defenitivt inte om jag inte är säker på att den är bra lagad. Nu vet jag ju att de är bra mat på min favvoresturang så därför går de ju bra. På en del andra ställen kan lever ibland smaka disktrasa... Men inte denna den var jättegod !


Hungrig



Pass 1

Jag då var första passet för idag avklarat. Jag löpte på löpbandet i 30 minuter. Jag vilade lite efter 15 minuter och sen blåste jag på med ytterliggare 15 min. Ikväll ska jag tagga till gymmet igen.







Kram !


I morgon blir de två pass

Nu är de dags att sova. I morgon blir de två pass på gymmet. De ska bli kul ! Jag kör löpning på morgonen och styrketräning på kvällen sen.

Godnatt och sov gott alla.

Kram !



Ett litet brev

Idag har jag inte fått något paket, men jag fick ett litet brev.



He he ! Jag älskar att få presenter. Jag blir som ett litet barn .....


Dagens lunch



Plommonspäckad fläskkarré



Videoblogg 7 Oktober



Ibland undrar man hur folk hinner med sig själva





Idag har jag tvättstugan nu på morgonen och jag brukar inte bry mig, men ibland undrar man hur folk orkar. Hur hinner en del med sin vardag när dom verkar tycka att den viktigaste uppgiften här i livet är hur de ska vara i tvättstugan.

Nu senast var de en hyresgäst som inte tyckte att dom tvätt - tider som styrelsen har beslutat om ska gälla . Denna hyresgäst har då gått ner i tvättstugan och plockat bort den lista som gäller och satt upp en ny, med nya tider. Han har också satt upp en lista med allas namn adress och telefonnummer. Detta har han antagligen gjort för att han tycker att man ska klaga på den som inte följer reglerna nere i tvättstugan. De vore ju hemskt om man råkar bli kvar lite damm i ett hörn eller torktummlarludd efter någon annan.

Nu har i allla fall styrelsen satt upp en ny lapp med dom gamla tiderna och tagit ner listan med alla hyresgästers namn och nummer. Man skriver att man ber om ursäkt för röran om vilka tvätt - tider som gäller och förklarar med att de var en hyresgäst som gjorde allt detta på eget bevåg. Ibland undrar man om inte folk har något bättre för sig än att bekymmra sig över hur de ska vara  tvättstugan.






Stackare

Stackare ! Jag tycker synd om denna arbetare som jag såg på Torget klockan 23:00 igår kväll. De var kanske 10 grader ute. Regna gjorde de och där får han stå i i kylan och göra rent hållplatser.

Jag är glad att jag är bussförare för då får jag sitta inne i värmen.







Vill bara sova nu

Tjena

Hur är läget med er såhär mitt i natten ? Med mig är de bra även om de känns lite segt att sitta här och blogga såhär sent. Jag vill bara gå och lägga mig. Dagen har varit lång. Efter ett bra pass på gymmet och en ganska lång arbetsdag så sla de bli skönt att bara få gå och lägga sig. Vi hörs i morgon.

Kram !



Dags att jobba lite



Ja hörrni ! Då var de dags att jobba igen. Så nu är de bara att tagga iväg och ta tag i arbetsdagen som kommer att innehålla nya problem som jag ska försöka hitta en lösning på...

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram !


Lite lunch



Frikadeller med ris...


Helt slut

Jag har varit på gymmet tidigare idag. De kändes bara bra. Jag löpte mina 40 minuter och jag blev helt slut så jag kröp nästan ut i omklädningsrummet. Högt tempo hela tiden. De sista kändes de som om jag gick in i en vägg, men de var värt varenda minut för de är så kul att träna och hålla igång kroppen.

Lyssnar man lite cool musik också så springer man fort som tusan...







OMG ! Paket..



Kolla vad jag har fått i min postbox. De känns som man firar födelsedag varenda vecka...



2009 10 06

Godmorgon på er...

Jag har sovit jättegott  inatt ! Så jag kan faktiskt säga godmorgon och mena de. De gör jag väl alltid, men de är inte alltid som jag sover ut och känner mig såhär pigg när ja precis har vaknat. Den senaste tiden har jag gjort de och de är jag så glad för..

Jag ska snart dra till gymmet och springa lite på löpbandet. Jag ska köra ett riktigt hårt pass . Sen ska jag dra till min favvoresturang. Idag får de bli något med ris. 
Vi hörs lite senare.

Kram !



Videoblogg 6 Oktober



Nattblogg

Tjena !

Nu har man gjort en arbetsdag och de var så lugnt så. ..   Nu ska jag bara göra ett litet videoinlägg innan de är dags för sängen.



Kram !



2009 10 05

Hej !

Har precis fått i mig lite god pasta och nu ska jag sätta mig i massagestolen och slappa lite. Tidigare idag var jag på gymmet. Mycket jobb har jag framför mig denna veckan så de är bäst att ta de lugnt när jag kan.

Ha en bra dag

Kram !






Nu ska jag sova

Nu ska jag gå och lägga mig. De finns inte mycket mer att göra ikväll och de finns inget bra på TV.

I morgon börjar en ny spännande vecka. Jag kommer jobba väldigt mycket. Fast jag ska se till att jag hinner med lite träning också för de mår jag ju så bra av. Dessutom kommer jag att få mera paket de blir nya besök på min favvoresturang och mycket mer.

Godnatt ....



Regn

Hej !

Vad gör ni alla mina snälla läsare denna gråa regniga dag ? Själv har jag legat i sängen hela eftermiddagen. Jag har bara varit ute och käkat lite lunch. Idag blev de slottstek.

Nu ska jag plocka upp och vika lite tvätt här hemma. I morgon börjar en ny arbetsvecka. De är långa dagar hela nästa vecka. Jag jobbar även helgen, men om de ska vara sånt väder som det är nu så kan jag lika gärna jobba. Självklart blir de också mycket gym nästa vecka...

Ha en bra dag...



Kram..


2009 10 03

Hej !

Nu har jag fått en bra start på den här dagen. Jag har såklart varit på gymmet. Jag sprang på löpbandet i 40 minuter. Allt kändes bara toppen ! 







Inte många där



Jag har varit på gymmet. Man kan väl säga att de fanns gott om plats där idag. I alla fall när jag var där så tidigt.


2009 10 02

Hej !

Idag har de inte blivit någon träning. I morgon får jag se hur jag gör. Jag är nöjd med denna veckan såhär långt.
Jag har tränat mycket, men ändå hela tiden tänkt på att de inte ska bli för mycket utan de viktigaste när jag tränar är att jag ska må bra av de.

Min träning handlar bara om att jag ska må bra. De finns människor som tycker att de här med att gå till gymmet bara är larvigt och dom tycker att de där ska inte jag göra. Sen finns de människor som kanske har lite dåligt samvete och tänker att dom borde röra sig mer.

Inget är rätt eller fel när man tänker att de viktigaste är att man mår bra. De finns exempel som motiverar och får många andra att börja träna och de finns avskräckande exempel. Jag tror att de finns människor som tränar väldigt hårt och inte mår bra av de. De går ju att missbruka träning. De blir som en drog. De finns exempel på människor som faller ner och dör för att dom fömodligen har pressat sig själva för hårt.

Alla är vi olika och alla är inte intresserade av träning, äta rätt och hälsa. Många mår säkert bra i alla fall.
Jag tycker de viktiga är att man mår bra. För mig funkar de att träna regelbudet . Jag anpassar min träning utifrån mig själv så att jag mår bra.


Dagens lunch



Fisk med äggsås..


Minns när jag var liten

HAHA... Jag minns när jag var riktigt liten då lyssnade jag väldigt mycket på smurfarna. De händer att jag lyssnar även nu för tiden även om jag nu har blivit stor. Eller blir jag någon gång riktigt vuxen ?







Jag är en sopa

De är min tur denna veckan att vara en sopa. Sopgubbe kanske jag ska kalla mig eller jag kör alla tunnor med sopor till porten så att dom riktiga sopgubbarna med sin stora bil lätt kan tömma våra gröna tunnor.



Bra benpass

De blev gymmet idag och jag är glad att jag gick dit. Jag körde bl.a mycket ben. Exempelvis 180 kg, benpress. De bör gå att öka i kg när jag har kört ett tag. De kändes i alla fall i benen och de är
så gott !

 




Jag avslutade passet med roddmaskinen. Jag tänkte från början köra 45 minuter. I 30 minuter var de hur lugnt som helst och under denna tid så trodde jag att 45 minuter inte skulle vara några problem. Men efter 30 minuter så blev jag trött och då tog de emot. Jag kämpade på i ytterliggare 10 minuter så de blev totalt 40 minuter på roddmaskinen. Efter de så var de nästan så jag kröp ut i omklädningsrummet. 

Ett bra pass idag med tycker jag och jag längtar redan till nästa pass. 

Kram !

 



Videoblogg



Katrin

Idag är de Torsdag och då har Katrin Zytomierska skvallrat hos VAKNA MED THE VOICE igen. Jag gillar inte skvaller i vanliga fall, men när Katrin skvallrar då är de alltid underhållande. Fast allt hon säger är defentivt inte sant, men de bryr jag mig inte om. Katrin är alltid Katrin...... Hon är alltid så rolig !








Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE